My Freedom Is My Secret

Posted by | On | | 2 Comments
Assalamualaikum...
Amboi, tajuk! Sebelum Farahin start bongkarkan rahsia Farahin, anda-anda semua diminta menutup mulut anda setelah baca entry ini. Hahaha...Hmm..so, tajuk malam ini ialah 'My Freedom Is My Secret'. Wuuu~ macam gempak saja kan bunyinya. Hohhoo...Actually, tak ada lah gempak mana. Ehem! Let's start the story.

Hari ini...hari Khamis. Esok...hari Jumaat. Oh,yeah! Ada naruto. Kikikii...Ok Ok. Jangan marah. Alorh~ gurau sikit pun tak boleh. Huhuu...Hari ini Farahin telah beraya di rumah seorang kawan Farahin bersama 6 members Farahin yang lain. Oh,yeah! Tak sangka hari ini is my 1st day beraya. Huahaha...Even 1st day Raya sudahpun berlalu. Ish Ish Ish....ketinggalan kan budak Farahin ni?

And nak dijadikan cerita pula, actually my parents tak tahu yang Farahin beraya di rumah kawan Farahin tu. Why? Because rumah kawan Farahin tu jauh. Kami 7 orang buat rombongan naik bas hendak ke rumah kawan kami tu. Wuuu~jangan terkejut. This is my 1st time naik bas dengan members. Tettt...umur sudah 16 tahun baru start hendak join members naik bas. Eleh...ingat aku kisah sangat ke? Hahahaa...

Kalau Farahin beritahu parents Farahin yang Farahin pergi rumah kawan Farahin tu naik bas, alamatnya kempunanlah nak beraya. Hahahaa...Yalah. Si anak tunggal seorang ini sentiasa berada di bawah pengawasan para penjaga tetapnya. Hohhoo..So, hari ini nak kata Farahin sudah met my FREEDOM pun, tak jugak. Biasa-biasa saja. Yang different-nya cuma itulah, Farahinn naik bas dengan members.

Lepas itu, tidak cukup dengan beraya di rumah kawan Farahin itu dengan menaiki bas, Farahin joined pula members Farahin turun bandar. Oh,men~! Farahin memang budak jahat hari ini. Tak adalah jahat sangat. Nakal sikit-sikit saja. Oklah tuu. Hahaa...Then, time tengah melayan member Farahin yang seorang ini di mall, suddenly my father's phone bergetar di poket jeans Farahin. Actually, my father yang suruh bawa. Oh, shhh...! Mak telefon! Nak jawab apa ni? Lastly, Farahin been honest saja lah yang Farahin sedang pusing-pusing dekat mall. Aiyaa! Tembelang sudah pecah meyh. Hihii...Well, Farahin tak pandailah menipu lama-lama. It's not in my profession. Hahahaa....

Alang-alang sudah sampai bandar, alang-alang dalam poket ada RM15, why don't Farahin rembat Kpop goodies yang ada di kedai??Or...officially is, SJ goodies. Hahaha...First tu memang lah Farahin cari Epop kowt-kowt keluaran terbaru sudah ada and SUJU was in, nak juga rembat. Tapi tak ada lah. So, Farahin teropong-teroponglah Kpop aka SJ goodies. Jeng Jeng Jeng! I bought this! Wee~


Err....actually Farahin lupa apa nama benda ni. Alamaklum! Sudah lama tak pakai. Apatah lagi beli. Huhuhu...Senang cerita, panggil gelang saja. Hahahaa...




READ MORE>>

Segmen : You Are Awesome Blog By Hana & Afifah

Posted by | On | | 2 Comments

http://3.bp.blogspot.com/-PSuab2Smm1I/T-W9V1QAIVI/AAAAAAAAAhs/T3lEjJ6kdBU/s1600/banner+segmen.png

Assalamualaikum...
Suju Elfarahin sudah LIKE ITU dan INI.
ELFarahin sudah FOLLOW SITU dan SINI juga!
JOIN!

Tag :

Click the banner above to JOIN!
Gudluck!


READ MORE>>

ELFollowers

just because i'm a mental illness patient, doesn't mean i'm less human. -06/11/2019-