Mencari Ilham dan Sokongan

Posted by | On | | 4 Comments

Assalamualaikum...
Annyeong! Apa khabar semua? Arasseo. Semua sudah mengantuk ya? Tidurlah. Esok hendak sekolah, hendak kerja kan? Selamat Malam! Gwaenchana. Pagi-pagi nanti anda semua boleh baca entry Farahin ini ya. Insyaallah.

Ehem! Ehem! Ececeyh~ macam orang tua pula gayanya hendak berdehem segala. Hihii...Okey. Tajuk bagi entry pada kali ini adalah seperti yang telah tertulis di atas. Hendak-hendaklah dibaca ya. Huhuu..Fuyh! Tajuk kali ini macam serius saja kan? Haa...tak ada lah serius sangat. Tapi seriuslah juga. Eh! Macam mana tu? Okey..okey. Jom stalk third paragraph. Hehee...

Okey. Sebelum itu, Farahin hendak tanya, blog Farahin ini cantik tak? kuikui...mestilah cantik kan. Ups! Tersasul sudah. Hahaa...Tapi kann...anda tak rasakah yang blog Farahin ni menyerabutkan dan nampak berat? Memang berat pun. Yang dapat view blog Farahin dengan cepat itu pasti berkat internet grade A+. Untunglah. So, Farahin fikir hendak kasi makeover sama blog biru Farahin ini. Tapi....Farahin berat hatilah hendak buang benda-benda yang ada dalam blog Farahin ini. Jadinya, Farahin hendak meminta bantuan anda semua kalau-kalau memang ada benda yang perlu dibuang dari blog Farahin. Boleh? Bolehlah~ Huhuu...But, makesure! Jangan suruh Farahin tukar ke blogskin sudah. I'm not interested. Hihii... So, minta tolonglah ya! Terima kasih! Farahin tunggu komen dari anda ya!

P/S : keyboard rosak balik. pfft! (-..-") Orang lain copy+paste ayat, Farahin copy+paste huruf. BEST!READ MORE>>

ELFollowers

we're all stars that brightens each other starlight a little bit better for the better -07/05/2020-