Segmen : Saya Nak Kenal Awak...

Posted by | On | | 2 Comments

Assalamualaikum....

Hehee...nak JOIN segmenlah by Sis Jia ni. Plus, Farahin dijemput! Huhuu... So, this is just a little details about me.


Nama penuh : Nurfarahin binti Kamaruzaman
Asal : Kluang, Johor
Status : Taken by Yesung
Tarikh lahir : 15/01 
Start blogging : April 2011
Matlamat blogging : untuk meluahkan apa yang terpendam dan dirahsiakan dari orang-orang terdekat di samping mencari sahabat jarak jauh.


More about me?
Lately, Farahin mudah berasa cemburu dan iri hati. Hmm...bad news ha.
Haiwan ialah ubat penenang yang paling mujarab bagi Farahin. Selain daripada SJ Hardcore(ELF), I'm an Animals Hardcore! huhuu...
I'm not hot stuff or too girly but I can be like that because no matter what it is I'm still a girl. Shortly, that's what we called hypocrite.
A person who always looks calm but the truth is she don't know how to control her depression or psychological problems.
I'm 4D type. Without knowing me, you'll see a pair of red horn on my head and black wings at my back. Hahaa~! That's the truth, dude. I'm not joking.

DONE.

Tag :

Saya Nak Kenal Awak...JOIN eh?
Click the banner.
Happy Blogging!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let's JOIN my segment! I NEED your support!
Click the banner above.



READ MORE>>

Dia Sudah Tiba! Hooray~

Posted by | On | | 2 Comments
Assalamualaikum...

Hmm..apalah yang sudah tiba tu Farahin? Deepavali? Hahaa..boleh jadi juga kan? Huhuu.. Actually, ni ha my 600th ELFollower sudah tiba! Dia sudah tiba! Alhamdulillah. Siapakah ELFollower yang ke-600 itu? Jom skud. Hehee...

Tadaa~!

Itu dia 600th ELFollower! Image yang Farahin kotakkan itu. Beliau ialah . . . . .*bunyi drum*. . . . .*bunyi trumpet*. . . . .*carpet merah dibentang*. . . . .Chien Si Putri! Erk! Alamak~she didn't leave her blog link lahh. Huhh...

Apapun,Terima kasih Chien Si Putri kerana sudi follow SJelfFoundland!!
Terima kasih kepada ELFollowers yang lainnya juga! Tanpa anda mana mungkin ELFollowers Farahin mampu bertambah sepanjang setahun lebih Farahin dalam dunia blogging ini. Terima kasih semua. Happy Blogging! And Happy Deepavali! Huhuu...


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let's JOIN my segment! I NEED your support!
Click the banner above.



READ MORE>>

Header untuk Raidah Adibah. SIAP!

Posted by | On | | 2 Comments

Assalamualaikum....

Haa comel tak header yang ala-ala kawaii tu? Cer komen sikit. Bebel pun I don't care. Nak tahu juga apa yang kurang, apa yang lebih. Huhuu... By the way, that header is for my beloved friend, Raidah Adibah. Boleh klik nama dia untuk view her blog. Oh! Jangan lupa follow taw! She need more followers. Be nice to a newbie ok. Farahin tengok chatbox dia mostly iklan haram kejadah je. Kesian dia. No blogger yang sudi tinggalkan link blog untuk dia kah? Hmm...be nice ok? Happy Blogging!

P/S : Eeh! Nantilah dulu. Komen entry ni dulu baru singgah blog Raidah ya. Huhuu....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let's JOIN my segment! I NEED your support!
Click the banner above.



READ MORE>>

ELFollowers

just because i'm a mental illness patient, doesn't mean i'm less human. -06/11/2019-