UPDATE1: K-BLOPPER CARD 1-10

Posted by | On | | 5 Comments
Assalamualaikum...
Haa..ini ialah 10 K-Blopper Card untuk 10 peserta terawal yang JOIN Segmen : K-Blopper Card. Farahin tak susun ikut kategori ya. Tetapi mengikut kedudukan link yang dikomen oleh peserta. So, apakah yang ditunggu lagi? Jom rembat kad masing-masing. Sebelum itu, Farahin meminta MAAF jika pemilihan warna tidak menepati citarasa para peserta. Maafkan saya ya.

 http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://faralalalala.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/12/segmenk-blopper-card.html

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://secretgardenga.blogspot.com/2012/12/segmen-k-popper-card.html

http://balqis-sarah.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://numiraira99.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html


TERIMA KASIH kerana sudi menyertakan diri dalam segmen Farahin. Alhamdulillah. Akhirnya merasa juga  Farahin perasaan apabila segmen yang dianjurkan sendiri mendapat sambutan. Terima kasih semua! *bow 90 darjah* Saya gembira sangat!



READ MORE>>

Fulamakk! Gorgeous seyh

Posted by | On | | 2 Comments
Assalamualaikum...

Fulamak! Tajuk entry gimik lebih. Hahaa. So apa yang gorgeous tuh? Ini dia.


Pergh~! Cun giler header ni, kan? Farahin baru dapat dari this one ELF names Sarah. Thankyu dear! Lovely sangat header ni. By the way, you missed something lah. Sejak bila link blog saya jadi "sujuelf"? Hehee...gwaenchana. Tak marah pun. Ni mesti kes mata dah penat hadap laptop,rite? Huhuu. Take a rest okey. Lebih baik kalau tidur sambil mimpikan SUJU oppa kita. Kekeke...Okeyh. Done. Thanks again for this awesome header.


Happy Blogging!


-----------------------------------------------------------------
Guys! Let's JOIN my segment. Click the banner below.



READ MORE>>

ELFollowers

i wish i can make less pain for you =) -12/07/2019-