Segmen Jom Kenali Follower Anda by MawarAssufi

Posted by | On | | 7 Comments
Assalamualaikum...

Wah! Dapat jemputan khas daripada tuan blog untuk join ni.
Meh lah korang pun meriahkan segmen ni.
Simple je pun. Klik banner tu taw.


Menetap (Negeri) : Johor
Kerjaya/Study : Universiti Malaysia Pahang
Sebab Anda Blogging :
Bagi saya, diari adalah tempat di mana kita luahkan kata-kata
yang kita tak pasti nak luahkan secara depan-depan, bila dan bagaimana.
Jadi macam tu lah blogging bagi saya.

One of the best place to consider for me to share my thought and feeling. huhu

Pernah Join Mana-Mana Blogger Club?
Nyatakan kelab tersebut :
Tak pernah join. Tapi ada je yang add kat fb. so what. huhu.
Blogger Gempak Malaysia namanya.

TEMPOH SEGMEN : 20/11/15 - 30/11/15

Sekarang nak spread spell kat Fadh dan Nina

Yang Farahin tak tag tu bukan tak nak spread.
Buat syarat je. Korang pun join taw. huhu

Bubye.
Oyasumi! =)
















7 comments:

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Heeeee! Tq for the tag! InsyaAllah nnti fadh join! :)

Ima Hamdan said...

Hai, salam perkenalan.
Jom singgah sini pulak ;)

http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

ros nordin said...

singgah dari segmen sama :)

Mawar Assufi - akinassufi said...

Amboii. jauhnya org johor ni... hehe

Jemput singgah rumah kawan baru ..

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html


OYASUMI... kekekkee

Riana LittleCuties said...

Salam, akak follow kamu jugak ye...

oh belajar di UMP Gambang kan? akak org pahang tapi area Triang sahaja...salam kenal

akak follow kamu k

jemput ke laman akak k

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

Sarah Amran said...

Salam prkenalan . Jemput singgah http://sarahamran.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

sofie adie said...

UMP?
dulu pernah jadi tempat idaman sambung belajar...
^_^ salam kenal2...

ELFollowers

Life can be terrible and incredible at the same time. -25/06/2018-