Segmen Jom Kenali Follower Anda by MawarAssufi

Assalamualaikum...

Wah! Dapat jemputan khas daripada tuan blog untuk join ni.
Meh lah korang pun meriahkan segmen ni.
Simple je pun. Klik banner tu taw.


Menetap (Negeri) : Johor
Kerjaya/Study : Universiti Malaysia Pahang
Sebab Anda Blogging :
Bagi saya, diari adalah tempat di mana kita luahkan kata-kata
yang kita tak pasti nak luahkan secara depan-depan, bila dan bagaimana.
Jadi macam tu lah blogging bagi saya.

One of the best place to consider for me to share my thought and feeling. huhu

Pernah Join Mana-Mana Blogger Club?
Nyatakan kelab tersebut :
Tak pernah join. Tapi ada je yang add kat fb. so what. huhu.
Blogger Gempak Malaysia namanya.

TEMPOH SEGMEN : 20/11/15 - 30/11/15

Sekarang nak spread spell kat Fadh dan Nina

Yang Farahin tak tag tu bukan tak nak spread.
Buat syarat je. Korang pun join taw. huhu

Bubye.
Oyasumi! =)
















7 comments :

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Heeeee! Tq for the tag! InsyaAllah nnti fadh join! :)

Ima Hamdan said...

Hai, salam perkenalan.
Jom singgah sini pulak ;)

http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

ros nordin said...

singgah dari segmen sama :)

Mawar Assufi - akinassufi said...

Amboii. jauhnya org johor ni... hehe

Jemput singgah rumah kawan baru ..

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html


OYASUMI... kekekkee

Riana LittleCuties said...

Salam, akak follow kamu jugak ye...

oh belajar di UMP Gambang kan? akak org pahang tapi area Triang sahaja...salam kenal

akak follow kamu k

jemput ke laman akak k

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

Sarah Amran said...

Salam prkenalan . Jemput singgah http://sarahamran.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

sofie adie said...

UMP?
dulu pernah jadi tempat idaman sambung belajar...
^_^ salam kenal2...