Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Posted by | On | | 6 Comments
Assalamualaikum...
Hey, peeps! Farahin nak try tuah blog lagilah.
Well, dah lama tak aktif join ga ni kan.
Syarat pun simple. Hadiah pun awesome.
Jom join sama. Klik je banner tu =)


Syarat Penyertaan Giveaway: 


1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink). 
5. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen.






6 comments:

Siqah Hussin said...

Hi Farahin :) Thank you join GA Siqah. Good luck tau :)

ELFarahin said...

@Siqah Hussin hehe. you're welcome. bukan selalu kan ^w^

Ika.S said...

Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
https://ikashoid.blogspot.my/

Raydah said...

hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

cikmasland said...

Good luck ye... CM singgah dr GA yang sama :)
| CM si penulis blog |
Follow #1048

Shikin Razali said...

Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

ELFollowers

Life can be terrible and incredible at the same time. -25/06/2018-