s3As0Ns iN tHe 5uN

Haish~ mata dah terkebil-kebil pun still nak update blog. Huhu.. Selamat Mornight semua ! [Morning+Midnight] Nak cerita pasal kursus kepimpinana Pelajara Cemerlang yanag saya ikut pada hari semalam anjuran/tajaan Cawangan Bank Rakyat Kluang. I am Johor-ian mey~ LOL. Hahahah...

Ok.Kursus tu memang best giler. Sempoi habis. Aktiviti-aktiviti yang diadakan pun menarik and tak beri pressure yang berat. Just enjoy and reaks. Hari ni pun ada juga. Tapi pagi nanti. ni tengah mornight. huhuhu... Ok. Aktiviti yang banyak dilakukan semasa kursus tu ialah menyanyi. Yalah. menyanyi dapat menghilangkan tekanana apa. Tambahan pula kalau 'melalak'. Tak ada piching tak ada apa, just menyanyi with passionate. Bersungguh dan selamba. Gembel happy sedunia. Hahahaha... Antara yang kami nyanyikan ialah Seasons In The Sun by Westlife.

Pada mulanya, saya tak tahu macam mana lagu tu. Tapi bila dah mula nyanyi, saya sedar yang saya tahu lagu tu cuma tak tahu tajuk je. Hehehe.... So,semasa menyanyikan lagu tu, no wonder why tiba-tiba saya terharu. No wonder why saya tiba-tiba menangis. Feels like someone gonna be far from me and wouldn't meet again. Semasa menyanyikan lagu tu,wajah-wajah Best Friends saya terbayang di fikiran saya. Memandangkan dah tak dapat nak control, saya menangis juga. Oh,my~ EGO saya jatuh nampaknya. Bukankah saya seorang yang susah untuk menangis di khalayak ramai? Tapi di situ, di dalam dewan tu, ada kira-kira 200 orang lebih. Acha ! Unexpected that. Huhuhu...

Ok.Semasa waktu makan tengah hari,saya dan kawan-kawan berada di tandas untuk mengambil wuduk. Maklumlah, kami berada di dewan sekolah china. Manalah ada surau. Dah tak ada surau,apatah lagi tempat wuduk. Huhuhuhu...semasa berada dalam tandas tu,terjumpa pula dengan kawan lama. Kawan yang pernah saya maksudkan dalam entry saya yang lepas-lepas bertajuk Hamba Cinta. Terkejut juga nampak dia. Sikitlah. She still same like before. Manja,nice,sweet and peramah. As usual,kerja dia memang suka memeluk orang. Hahahaha... Dia peluk saya sebagai tanda rindu sebab dah lama tak jumpa. Semasa dia peluk saya, saya berdoa agar kesilapan lalu takkan berlaku. Yalah,even dah agak lama tak jumpa, takut-takur dosa itu berulang lagi. It shouldn't happen again,right. Ok. Alhamdulillah. I'm fine. Tapi kalau boleh, saya tak nak kerap jumpa dia. Saya sangat takut dosa tu berulang lagi. That's much better. ^^

Sampai sini je lah Seasons In The Sun  saya. Lagipun,sedang batuk ni. Dah seminggu tak baik-baik. Huhu... Assalamualaikum.

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...