Terbantut. Tsk Tsk!

Assalamualaikum...
Subhanallah...mencabar iman sungguh! Gara-gara sangat tercabarlah, perut pun jadi cepat lapar. Uiii~ tinggal beberapa jam saja lagi hendak berbuka. Sabaq...sabaq. Hmm...Farahin berniat lagikan berhajat hendak JOIN sebuah GA ni. GAnya BEST kowt! Sponsor pun tidak ramai. So, it's SIMPLE! Simple lah sangat kann bila one of the sponsor's blog loading macam nak rak. Rasa macam nak je Farahin lambung katil Farahin ni naik ke awan. Kalau siapa yang kena hempap tu, saya minta maap. Hehee...Lama sangat loadingnya yop!! Hang hendak aku reload berapa kali?? Semalam sudah dua. Hari ini sudah tiga. Blog nampak simple. Tapi berat lorh~~ Huh...Terbantut Farahin hendak JOIN GA tu. Tsk Tsk! Mesti pihak penganjur tu tunggu penyertaan Farahin coz Farahin sudah beritahu hendak JOIN GA beliau. Huh~~ mianhae...sob..sob...Tengoklah nanti kalau Farahin terbuka hati semula untuk JOIN. Mian...So, sebagai tanda maaf dari Farahin. Farahin promote GA beliau. Here's the banner. GA ini memang BEST! Kliklah banner tu dan JOIN ok!




2 ulasan :

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

gd luck ;)

selamat hari raya! :)

Aida Shafi berkata...

Say tag awak>>>>http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/08/rayaraya-contest-by-amira-zainal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...