Oh! Nak Raya Dah ke? HAHA...


Assalamualaikum...
HAHAHA~!! Kenapa dengan Farahin ni? Gila dah ke? Atau sawan? Habislah. Esok entah boleh puasa ke tidak. Hohhoo...Ehem! Bukanlah. Farahin ok je. *'Ok' ialah alasan bagi orang yang tak Ok* Alright. I admitted. I'm not too ok. Hmm...Dah nak raya ke? Owh...Happy nya! Hahaa...*ketawa tak ikhlas*. You know what? I feel nothing about celebrating Raya. Ya. Kalau bab-2 hantar wish, kirim salam dan maaf tuu, yes I did. Tapi...I feel nothing lah. Bak kata orang Melayu, takde feeling lerr. Bila Farahin perhatikan emak busy bersihkan and hias rumah, I feel sad. It really touched my heart. Apa yang hati Farahin bisikkan, "Hmm...beriya betol mak aku nie. Aku tak rasa apa-apa pun." Tak rasa apa-apa. Ia adalah ayat yang sinis. And sounds quite JAHAT. I don't know  why. I just feel boring(??). Annoying(??). Ahh...fikirkan benda ni and try harder untuk faham perasaan ini, automatically make my mood down. Stress? Maybe? I just feel...same(??). Like usual(??). Or maybe...WORST. Huh...Anyway, Selamat Hari Raya! Ah! Mesti mood korank down kan bila baca entry Farahin nie. Maaflah. Tak berniat pun. Cuma nak luahkan apa yang mengusutkan kepala, menyesakkan hati ini. 



4 comments :

nis said...

Selamat Hari Raya.. ^^ hihihi. Farahin balik kampung kat mne? kalau nis kat Johor ataupun Batu pahat.. ^^

ejulz said...

Selamat hari raya.. :)

ELFarahin said...

@nis Farahin takde kampung lah~ atok nenek dua-2 belah xde. Beraya rumah sedara, bukannya best sgt pun. xde kwn. actually, Farahin yg x pndy nk berkwn. Plus, sume dah bsr-2. dah kje. Farahin je yg still skolah. cousins sume dah dwse. :(

ELFarahin said...

@ejulz Selamat Hari Raya! :D