Girls Bedroom

Assalamualaikum....
Selamat pagi semua! Sudah sarapan? Ada lebih tak? Sedokah lah sikit. Hehee. Okey. Farahin ada fake entry buat anda semua. Tadi otak bengong taip "girls dream bedroom" di search box google. Then, tangan gataii klik image. Jadinya, Farahin hendak kongsikan images Girls Bedroom yang serba Barbie Alive gitu. lol. Jom skud!

1. Yang ini nampak kemas dan luas.

2. Ruang bilik agak suram tetapi diceriakan sedikit dengan warna-warna yang cerah.

 
3. Ini bagi gurlz yang fanatik Cinderella. Hahaa.


4. Haa this one my favourite. I loike the colour.

5. Purple! lol lampu yang bulat macam bola tu menyemak je lah.

6. Hijau! Sleep in peace. lol

7. Red! Romantik gitu. Farahin suka rak buku di sebelah kiri tu.

8. Woops! Salah design ni. Rupa macam bilik mandi je. Hahaa.

9. I loike the design. Not the colour.

10. Wahh~ada kolam! Menternak jejentik kah? Kekeke.

11. Siapa suka yang ini?! Adehh...sakit mata I you. Rasa macam nak simbah klorok kat bilik tu kasi pudar warna.

12. lol. Sarang telur dinosaur! Hahaha.

13. Haa..this one awesome! Design & colour, superbb!

14. Party Bedtime!

15. Ya. Itu dia. Bilik Biru! Huhu

16. Haa siapa berkenan dengan yang ini? 2 in 1. Bedroom plus playground. Hihii.

Okey. Cukuplah itu ya. Sudah penat membeliakkan mata? Jom komen bedroom mana pilihan anda. Yang boys boleh tanya mak/kakak/adik mana yang berkenan. Ceyh, Farahin ni! Macam sedang promote bedroom design lah pulok. Muehehehe. Lepas ini Farahin try search boys punya pula ya. Kalau ada. Hee



2 ulasan :

BilahBatrisyia #BudakTinggi berkata...

suka yg warna biru dgnyg 4..tapi bnyk design untuk bdaklah...cuba cari tg teenage punya.. :)

ELFarahin berkata...

@BilahBatrisyia Hehee...saja kasi design bebudak sesat dalam entry ni. lol. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...