Puas Hati

Hellooooo bloggerz!
Long time tak semakkan Super Junior.ᴱᴺᵀ dengan post.
Sekarang dah nak habis Mac.
Tapi sekarang juga baru post ke-2 dalam bulan Mac. Hmm

Macam yang you all tahu,
last week satu Malaysia bergegar about result SPM nak keluar.
That time dunia Farahin pun rasa macam dah tunggang terbalik.
Kaki kat atas, kepala kat bawah. Hebat tak? haha

On day nak pergi sekolah yang dah berbulan-bulan ditinggalkan,
of course lalu jalan yang selalu diguna untuk ke sekolah.
That time....hmm dah lama tak lalu sini...huhu

Farahin datang sekolah pukul 9.30 pagi.
Bukan excited...gila...atau apa.
Tapi sebab members yang ajak dating.
Yet....dia orang pula tak tunjuk muka.
Satu sekolah Farahin tawaf cari dia orang.
Tapi hampeh!

Sakit hati dilupakan bila jumpa dia orang.
Masa tu dah pukul 10.00 pagi lebih pun.
Wah! Rindu betul dekat anje ayang honey baby saya semua! huhu
Riuh mulut masing-masing.
Burung murai pun lari.

Jalan sana sini...celoteh itu ini...
at last tiba masa untuk rembat slip result SPM masing-masing.
Anje Aznie dapat 8A. Bravo!
Ayang Asminah dapat 6A. Congratz!
Honey Hana and Baby Raidah pun sama.
Only me...me...me...me...!
Farahin dapat 5A. Alhamdulillah!

Puas hati dengan result Farahin.
Ada gred yang meningkat.
Yang penting no Dog, Elephant, Fly or Gorilla.
Farahin lulus!
And stated there....layak menerima sijil. Hohoho

Anyway, recently asyik dapat surat tanpa stem je.
Ada yang promot uni, tawaran temuduga, jemputan seminar...bla bla bla
Sekali seumur hidup dihujani surat-surat macam ni. Huhuhu









3 ulasan :

Anne Muloque berkata...

Okay la tu! Tahniah utk result awak. :D

HeNRieTTa JoSe berkata...

Tahniah...

Faten Rafie berkata...

Congratulations Farahin! Now your journey begins...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...