SUJU..SUJU..SUJU


Alhamdulillah....

Syok je siang tadi hujan. Sejuk je. Dalam istilah yang lebih nikmat, SUJU~SUJU~SUJU~ hahahaha.... Agak-agak malam ini hujan tak? Kalau hujan bagus juga. Huhu... Wish esok pun hujan lagi. Bagi penenang untuk 1st day UPK1 esok. Wuuuuuu~ gabra meyh... huhu. Ni buat revision pun last minute. Aigooo~ hehee...

Semua mesti tahu kan? Yang waktu hujan itu adalah waktu mustajab untuk berdoa. Subahanallah~ Kata ELF pula, bila hujan bermaksud SUPER JUNIOR berada dekat dengan kita. Hee~ Saya ini even tak tahan sejuk, saya tetap suka hujan. Basah kuyup sebab hujan memang terbaekkkkk~ Saya suka! Saya suka! Hihihi... Tapi bila dah demam, pandai-pandailah tanggung sendiri....Hahahha...

Oklah. Actually tak ada topik pun nak post. Ini buat hilang bosan je. Huhu...
Assalamualaikum...

No comments :