Finally !!

Assalamualaikum...
Sudah terlalu sangatlah lama Farahin tak buka Twitter. Asyik reload, reload, reload. So, sekarang ni(2:35 a.m.) Farahin tengah try godeh-2 twitpic Yesung oppa. Finally !! Dapat jugak tengok muka oppa !! I MISS HIM DAMN SO MUCH !! Oppa still handsome, cute, stylish and yang paling penting, oppa sihat and happy. I LOVE YOU, dear. Really LOVE you.

Jom tengok pic-2 yang Farahin dapat view tanpa reload yang menyakitkan hati. Huhu...


Handsome, kan!! I mean ketiga-tiganya. But, Of coz yang paling menyerlah di mata, mendebar di hati Farahin ialah yang dekat tengah-tengah tue. Siapa? Pun nak kena beritahukah? YESUNG oppa lah...siapa lagi. Huhu...


BAHAYA!! Gambar jarak dekat! JANGAN tenung lama-lama. Saya JEALOUS!! Huhu...
*Pic dah post since last week tp saya baru dapat view malam per tiga nie...RINDU~ :''(


He always looking COOL !!
*Pic ni dah last 3 weeks?!! OMO~~ HIT ME!


THE CUTESTE OF THE CUTEST OPPA EVER!!
*Awww!!stop staring at me!Especially, you who at Hae oppa back. Huhu...
Mood : Angau+Perasan


THE SWEET BROTHERS EVER!!
I HATE that eyes, oppa! It make me GOING CRAZIER!!
Hehee...


Ha....see that eyes? You looks tired oppa.
Make sure take care of yourself ya.
LOVE YOU.
*pic ni dah last 3 weeks



Okey. Sudah! Mana boleh upload pic banyak-banyak. Nanti awak,awak,awak....curi oppa dari saya. Hee~

P/S : Finally!! Terubat sikit RINDU di hati. Alhamdulillah~ :')











4 comments :

LaLa mhdnor said...

lala suka donghae sangat sebab dia comel giler. dah beribu gambar dia n suju dalam lappy ni =D

tapi skrg dah kurang update pasal dorang sebab bz, hehe

ELFarahin said...

Samelah kitew. Huhu...Apapun, CINTA kita as ELF towards SJ never change, right? Huhu... ELF sarang SUPER JUNIOR!! :''D

*zafirah elfishy* said...

ececeh,yesung aja.haha^^fira elfishy.muehehe:)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Saya suka B2st , hahah . iaituuuuuuu DONGWOON , nasib tak de dongwoon sini , haha .