It's a Fairytale~~

Assalamualaikum...
Annyeong! Wah! Tajuk entry sudah macam bertajuk lagu Taylor Swift je kan. Huhu...
Ok. Farahin taip laju-laju ye. Sedang main tweet-2 niyh!
Kalau nak JOIN, FOLLOW <--klik Farahin! Hihii...

Hmm...sudah terlalu lam Farahin tak buka twitter.
Banyak benda sudah tertinggal.
Sebenarnya, tak banyak sangat pun.
Satu topik saja. Tapi dalam satu topik tu ada banyak cerita.
Apakah ia? Mestilah about SUPER JUNIOR!!

Now, all ELF doq HOTTTT bercerita tentang SJ punya teaser.
Sexy, Free & Single.
Penampilan oppa kali ini agak mengejutkan Farahin.
SURPRISED!!! you got that! Hahaha...
Okeyh! Tak nak banyak cerita. Jom layan pic teaser oppa!
Oh,ya! Credit the pic to Google oppa~ hohohoo...

Donghae

Leeteuk

Eunhyuk

Ryeowook

Shindong

Dan yang paling tak boleh blah....

Yesung

OMO~ Yesung oppa~!! You looks younger than me!!
Tooooo young!! 
Baby face oppa tu buat Farahin rasa takut sikit.
Seriously! Farahin tak pernah nampak baby face oppa.
Selama ini, oppa nampak cool+handsome+cute saja.
But, this time?
OMO~ rasa macam Yesung tak layak dipanggil oppa. Huhu...
Farahin asyik tengok je gambar oppa ni.
Farahin mahu cari wajah sebenar oppa.
Bentuk mata oppa nampak lain.
Lebih soft dan senyap.
Sedangkan selama ini tajam dan misteri.
Bentuk muka oppa pun.
Nampak lebih kecil!!! Comelnyaaaaa~~!!
Nasib baik bentuk hidung and lips tetap. Hahahaha...
Kalau tidak, Farahin dah pengsan pun. Hihii...

Yesung!! What should I call you now?!!!
'Dongsaeng'? OMO~~~ 

P/S: Picture cuma ada enam sahaja. Lagi 4 masih belum reveal. 
ELF still waiting!!!!


SJ conquers wood with Ye, ice with Dong, insect (spider-ish?) with Teuk, bird (phoenix) with Wook, maiden with Hae and flowers with Hyuk
         cr: @ELF_thougths




1 comment :

wuz Khairul said...

mmang x sbar nak tggu 6th jib dyorg,, lgu aplah agknye yg dyorg bwak,, hyuk oppa,, cant wait for you,, jyeahhh.. hehe..