BO?!! Heechul Deactivated @Heedictator??!!

Assalamualaikum...
Err...apa yang sedang dan telah terjadi sebenarnya, ELF??? Apologised me for asking. Farahin totally tidak tahu-menahu apa-apa. Sudah sebulan Farahin tidak on twitter. Apa yang sudah terjadi sebenarnya? And ia melibatkan our Heechul oppa? Seiously, I'm still shock. What had happened???

Tadi Farahin view our oppa SFS MV and bila Farahin baca comments yang ada di bawah MV itu....


WHAT the hell is this?? Saesang? Heechul? Twitter? Deactivated??? OMO~ What had happened actually? ELF!! Any ELF!! Answer me, please....tsk!tsk! All this things just spoiled our Heechul's birthday~~ hukhuk...sob..sob..



UPDATED : 11:11 pm


His twitter has gone! Tsk!Tsk! Heechul oppa~~


So, he have been stalked over too much? Aishh...
he have his own life. Why don't you let he life free, happy and peace?
OMO~ oppa...

and, it's better asking than act like I know everything.
Who's Sasaeng?? Any ELF? Answer me, please....


BO??? Andwae!! That...erk..this..I know.
It's getting WORST.

Inilah namanya kerana setitik nila, rosak susu sebelanga.
Heechul oppa merajuk daa...
Sob...sob...

Apapun, keep viewing SFS MV ELF.
And keep comments.






1 comment :

예쁜 said...

sasaeng ni 1 gelaran untuk fans yang terlampau fanatik & boleh kata ada problem mental..diorang follow Heenim,,act member lain pun kena jugak mcm ni..diorang follow sampai ke rumah,,ke tempat kerja,,ke tempat yg heenim tgh army skrg,,diorang naik teksi ikut je mana2 heenim pergi..banyak lagi benda dahsyat yg diorang buat,,memang melampau..before ni,,siwon pernah sound kt twitter dia..ad orang hacked..leeteuk pun pernah sound dia asyik kena ikut..tp,,diorang still sabar..unnie rasa,,heenim dah penat sabar & hilang sabar..so,,dia terpaksa ambik keputusan mcm ni..kesian dia,,still dia mntk maaf sebab tak memahami fans..fans yg tak memahami & respek dia sebenarnya..sedih betul