A Depressed Blogger is Me..



Assalamualaikum...
Sob...sob...hendak menangis. Huaaaaa~!! Sedih Farahin. Depressed...depressed...mana taknya. Awak~! Saya hendak follow awak! Kenapa tiada follower gadget?! Hukhuk...blog awak cantik. Blogskin awak comel. Tapi...tapi...tak ada follower gadget. Patut ke saya berkecil hati? Sudah tentu. Lihatlah betapa bertuahnya saya kerana terserempak dengan blog awak yang cantik comel lotte ini tetapi tiada follower gadget! Dpressnyaaaaa....pfft! Bukan sahaja tiada follower gadget. Comment pun disable. Tempat untuk menjerit pun tak ada! Huaaaaa~!! Sob..sob... Ini pesanan untuk pengguna blogskin. Nak-2 lagi yang ELF tue~ Kesianlah dekat saengi nie... Dah berpuluh blog singgah tapi beberapa sahaja yang followed~ mana follower gadget awak...huh~




2 comments :

예쁜 said...

huhu..sama la Farahin..kebanyakan blogger Kpoppers diorang suka pakai blogskin..& susah sikit la nak communicate dengan diorang..sedih2

*zafirah* said...

Tahu takpe,Fira pun ELF tegar jugak,tpi xguna blogskin sebab malas nak edit:p

http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/07/semarakkan-ramadhan-kita.html