Kelahiran Semula

Assalamualaikum...
Farahin tulis laju-laju ya! Jam 7 malam nanti nak tonton Naruto Shippuden di tv3. Huhuu...Hari ini Farahin bertugas as librarian di sekolah bersama BFF Farahin name's Raidah Adibah. Hari ini Farahin balik berjalan kaki. Memang selalunya begitu pun. Setiap hari Jumaat sebab Farahin hanya bertugas pada hari Jumaat. So, masa dah dekat dengan rumah terserempak dengan seekor kucing ini. Memang selalu pun Farahin nampak kucing tu cuma tak berkesempatan untuk mendekatinya. So, Farahin berjalan menghampiri dia perlahan-lahan. Firstly, dia nampak takut. Farahin dukung dia perlahan-lahan and bawa dia duduk dengan Farahin kat depan rumah. Dia still dalam keadaan takut-takut. Farahin belai dia perlahan-lahan. Farahin rasa bahagia sangat dapat belai dia. Buat Farahin bertambah rindukan Boy. Kucing ini warna bulu dan ton warnanya sama dengan Boy. Malah rupanya, belang-belang pada buluya, matanya, amat sama! Cuma suaranya yang berbeza. Sebab dia betina. Hmm....adakah dia kelahiran semula Boy? Lama Farahin duduk lepak dengan dia. Makin lama rasa takut dia pun hilang and dia mula bermanja dengan Farahin. Rasa macam kami dah lama kenal. Gaya dan lagak dia pun sama macam Boy. Ya Allh..rindunya pada Boy. Kucing tu duduk atas riba Farahin. So sweet~ Plus buat bunyi "purrr~" lagi. Sukanya~! Boy. Kakak rindu Boy. Selamat menikmati syurga Allah s.w.t. sayangku~! Nik dan Mama Marrie punn...Assalamualaikum kepada kamu bertiga. Farahin sayang kamu. Sayang sangat. Tunggu Farahin di sana ya. Suatu hari Farahin akan menyusul juga.

P/S: Gambar di sebelah kiri entry ini ialah gambar Boy. Handsome kann...



No comments :