Today, Tomorrow and The Next



Assalamualaikum....
Ceywaaaaah~~ canggih tak tajuk entry Farahin hari ini. Well~ entry kali ini merangkumi kisah hidup Farahin pada hari ini, esok dan lusa. Hihii...

Ehem! Hari ini last day Farahin ganti puasa! Yeyeyeye! Alhamdulillah. Tinggal 2 minggu saja lagi hendak bulan Ramadhan, kan? Anda sudah bersedia? If not, boleh lah latih perut tu. Ini kan bulan Syaaban. Boleh puasa sunat Syaaban. Ya tak? Huhuu...

Esok pula....OMO~ School Open's Day!! Andwae! Eotteokhae? Seramnyaaa~~ nanti cikgu pandai je report macam-macam kat parents. Hahaha... Habislah. Kantoilah apa yang Farahin sudah buat di sekolah. Hehhee... Then, about mid-year result lagi. Mampuih! Hope esok Farahin tidak terlalu emotional. If not, Farahin akan mengalami tekanan perasaan, emosi dan jiwa yang teruk. Anything boleh terjadi. Apa-apa saja tidak mustahil Farahin lakukan. Last year, waktu Open's Day di Form 3, lepas dibebel oleh ayah and dengan perasaan sebal+sesal di hati, Farahin menumbuk kaca frame sampai pecah. Guess? Tangan Farahin tak luka pula. LOL~ Hahaha....

About hari lusa pula, it's time for Hari Puteri Peringkat Daerah! Farahin join group koir. Hope dapat lakukan yang terbaik and our group tergolong dalam group yang baik. Aaaah~ nebeslah pula. Huhuu...Anyway, Insyaallah segalanya akan berjalan dengan lancar. Amiin. Support Puteri Islam! Goodluck for us!