Wish Untuk Dia~

Assalamualaikum...
Farahin kebosananlah. So, ini yang mahu reveal sesuatu.
Mahu tak hari ini hari apa?
Of course hari Isnin, kan? Berapa hari bulan? 2 Julai 2012, right?
So, Farahin mahu wish to someone inilah kan.
Layan jelah pic di bawah ini.


Ok. Actually, hari ini bifday ex Farahin.
Tadi pagi masa nak ke sekolah pun nampak dia.
But, ignorekan je.
Happy BADday for him!
-----------------------------
Happy BESTday for me!
Hari-hari Farahin sudah tiada kait-menjahit dengan hari-hari dia.
Each of us have our own life.
Farahin hidup dengan dunia Kpop+ELF.
Dia...lantak dialah nak hidup macam mana.
Ya tak? Hihii...

Nak add dia kat FB?
Kejap ea..Farahin sudah block dia.
Cuba search at google. Hewhew...
-
-
-


-
-
-
Tetttttttt!!
Tak ada larh...
Maaf. Kalau tak, gurlz-2 yang single boleh tackle dia. LOL~
Entah dia single ke tak eh? Hahaha...

Nak tahu nama dia tak?
Silakan klik SINI.

Jangan menangis taw...
huhu...

Klik SINI pula untuk hilangkan sedih*kalau sedih tu.
Hahaha...

Ok. Itu saja. Bye.