Asal Ada....

Assalamualaikum...
Asal ada...Eh! Apa yang asal ada tu? Hihii...Ini yang Farahin nak kasi tahu. Hari ini Farahin jenjalan kat bazaar dengan my BFF. Dekat je. Lebih kurang 1km dari sekolah. Hehee...Then, sebelum balik singgahlah di sebuah kedai buku ini sebab kami nak beli bendera untuk menghias kelas sempena sambutan Kemerdekaan yang ke-55 ni. Ups! I see that~ Nampak apa? Farahin nampak majalah Epop! Kyaaaa~ Verse Malay lagi. Fuyhh~! Apa lagi? Kasi rembatlah. Oh! Cover 2NE1. Pusing. Woaaaahh~!! Cover SUPER JUNIOR!! Ah, tapau RM 5.90 and beli Epop! Plus, dapat free sampul duit raya~ Pun verse SUPER JUNIOR~!! Eeee~ sayangnya nak bagi kat orang raya nanti. Tak apa...tak apa...sampulnya ada 5 keping. So, Farahin decided 3 keping nak beri kepada my BFF. Lagi 2 Farahin sorok dalam poket. Hihii...Ada lagi. Ada contest yang menawarkan album Sexy, Free & Single lah dalam majalah tu~! Nak JOIN~ tapi...tak ada sesiapa pun nak hantarkan nanti penyertaannya ke post office~ huh~~ Nak juga kitew ni merasa album SUPER JUNIOR*itupun kalau menang~~ maklumlah, family kitew tak suka 'membazir'...that's why lah~ kitew nie pulak, asal SUPER JUNIOR, asal boleh jee...hehee...


P/S : Farahin kalau asal ada SUPER JUNIOR kat cover Epop or dalam tu, anything about SJ, konfem beli! So, limitnya cuma kalau ada SJ. Kalau tak ada, tak belilah. Berjimatlah juga,kann... Huhuu...



5 comments :

Erisa Levine said...

waahh~epop trbaru ea??
dhlme xbeli epop..huhu

Anis said...

Dah lama x beli epop . ayah tak bagi beli . PMR katanya :( . dulu selalu kumpul sampul tu

Edy Fee said...

tak penah bace mjalah ni.ehehe
hurmm dpt album SJ leh pinjam.kidding

miz ruha said...

suka dengar lagu SJ..

Detective Fiqa said...

hahaha sy paling suka super junior nak nak lagu dia no others :D