JANGAN HINA RASULULLAH KAMI!!

Assalamualaikum...
Selamat malam semua! Sudah tidurkah? Hmm...tak apalah. Bangun pagi nanti boleh view entry Farahin ini ya. Hihii... Ok. Straight to the point, anda semua pasti sudah tahu bukan isu mengenai cerita yang dihasilkan oleh anti-Islam Amerika yang jelasnya menghina Rasulullah S.A.W?? Allahuakhabar...nampaknya mereka semakin berani menampakkan dajal mereka secara terang-terangan. Nauzubillah. Inilah bezanya antara kita dengan mereka. Islam sentiasa menghormati agama lain. Farahin tidak tahu hendak bercerita apa lagi. Yang pasti, berjuanglah untuk mempertahankan nama suci Rasulullah kita. Kita ada FB, Twitter, Blog dan macam-macam lagi which most of these atau hampir kesemuanya merupakan hasil ciptaan rekaan orang bukan Islam. We also had know. One of their motive created benda alah kejadah ini adalah untuk melalaikan kita umat Islam. So, why not kita gagalkan misi mereka ini dengan melakukan jihad memperjuangkan nama suci Rasulullah S.A.W. Lailahaillallah...Muhammadurrasulullah...!!



Anda boleh baca entry di FizGraphic Dot Com juga.
Klik the doodle biru di atas!


4 comments :

Aaizaatt Bin Azhar said...

e.. Geram niehh!!!

ANNA MARIANA said...

anna sedih ngan diorang..sampai hati hina nabi kita... sakit hati anna tgok filem 2 kat youtube...

izzazi syahnaz nazri said...

follow sini.. tq sudi datag blog sy.
nak cerahkan wajah dan badan..? sila la datang ke blog sy
http://kliktekan.blogspot.com/2012/09/sabun-susu-beras-ori-murah.html

CiK FizA said...

hye. balas kunjungan. maaf lambat ye. dh follow cnie jugak :)