Dah Pinjam Kenalah Pulang


*Google-ssi beri

Assalamualaikum...
haa...tajuk entry kali ini ialah...dah tulis pun di atas itu. Takkan tak reti reti lagi nak baca? Hahaa...Ok. That's rude. So apakah yang dipinjam dan perlu dipulangkan itu? Mestilah barang yang telah dipinjamkan yang perlu dipulangkan. Ok. Sengaja buat anda pening. Huahahaa. Jahat Farahin ni, kan.

Ok. Stop merepek. Actually Farahin kena pulangkan buku teks kepada pihak SPBT sekolah esok. Oh Yeah! Beg ringan! Hahaa. Yalah tu. Tak pasal-pasal balik nanti beg penuh dengan buku teks Form 5 pula. Pfft! Tapi kalau tak salah Form 5 pulang buku teks lambat lagi, kan. Yalah. Nak buat revision untuk SPM nanti kan. Good luck eonnie! Oppa! Fighting!

Ehem. Tapi kann....buku teks Farahin tak cukuplah. Sob..sob..ada yang hilang..Eotteokhaeyo? Kena  berkorbanlah ni ya. Yalah. Dah alang-alang Hari Raya Korban ni, perut pun dah mahsyuk dengan daging korban, apa salahnya kalau setakat berkorban RM20-RM30 kan. Plus, duit raya 2 bulan lepas pun still hado. Hehee...mungkin sudah tiba masanya untuk dimanfaatkan. Hewhew...



4 comments :

hainom OKje said...

Dah ready nak masuk Form 5 Farahin....

Amanina said...

yeahh kite dah pulang tak ambik2 dah. hehehe. good luck ye spm tahun depan, kite ni spm minggu depan je haaa. huaaaa :'(

farsyah said...

indeed :)
so im here visit you :v

ELFarahin said...

@hainom OKje amboiii...soalan pedasnyaa..hahaa. Insyaallah...sudah ready >_<