Berfungsi ke Tak? Tolong...


Assalamualaikum....
Ehh..kenapa lately Farahin punya post title mesti ada noktah berpanjangan(.....)? Hahaa...nan mollaseo*tak tahu*. Tak expect pun pasal ni. Huhuu...Okey. Straight to the point, Farahin sudah tukar music di blog ini. Tetapi tidak tahu sama ada berfungsi atau tidak. Well, Farahin guna broadband. So benda-benda flash begini semestinya menjadi masalah. So, Farahin hendak minta tolong andalah yang singgah di SJelfFoundland ini. Could you tell me whether the music player berfungsi atau tidak? Terima kasih ya. Shayang awok. Huhuu...Happy Blogging!


P/S: music player Farahin di gif yang jelir lidah tu. Kurang hajaq punya gif. Hahaa.





8 comments :

Mrs. Sarah said...

dulu saya pernah pasal music player.. Cuba kak Farahin try tuto ni--> http://fatinhalid.blogspot.com/2012/07/tutorial-audioplay-music-player.html ... harap jadi *wink

Rusuk Kiri said...

akak tak dengaq pun..dia jelir lidah jer la hehehe

ELFarahin said...

@Mrs. Sarah Adakah itu bermaksud "tidak berfungsi"? lol. btw, thanks atas perkongsian tutor itu. ^^

ELFarahin said...

@Rusuk Kiri music dia memang slow. minta2lah highkan volume. lol. ermm...nampak gayanya tak berfungsilah tuu..huhuu...

Mrs. Sarah said...

@ELFarahin Yup, memang tidak berfungsi. ur welcome. :D

Rusuk Kiri said...

@ELFarahin

habis deras dah volume akak tekan ni..tapi lidah dia tetap terjelir :D

ELFarahin said...

@Rusuk KiriHahaa~! tak berfungsilah tuu...

Akhelaken said...

xdgr ape pun..
tp sy prefer blog yg mcm ni aman sket.kdg2 on9 guna ear phone pernah sekali tu bukak blog member ni rs pekak sekejap sbb dia bg lagu metal da..hhuhu. but at least ade button pause/stop ok.