MAMA 2012 Super Junior

Assalamualaikum...
Hmm...rasa macam nak buat jenayah pula. Jenayah apa? Alahh..jenayah copet gambar dari Google-ssi. Gambar apa yang hendak dicopet? Tuu..terang lagi clear sudah tercoret di atas. Okey. Jom usha.

SJ : We're SUPER JUNIOR oyeo!
ELF : We're ELF oyeo!

*okey. I'm touched.

The theme of their performance
"SUPER JUNIOR NEVER DIE"

So DO ELF NEVER DIE!!

take the note.

Barisan SPY terbaik Korea
SUPER JUNIOR!!

*semua muka macam nak makan orang. Hihii...

Yeah! My hubby baby buu~
*melebih kau Farahin

Kim Jong Woon a.k.a YESUNG!!

Yeah! Put the lightstick up to the air!
Masa untuk SUPER JUNIOR & ELF conquer MAMA 2012!!

Barisan jejaka idama Asia
SUPER JUNIOR!!

*pantang nampak kamera

Chukkahamnida oppa for THE ALBUM of THE YEAR award!
*my hubby gave his speech. Aww! His face looks so serious.

Atas stage mesti mahu kemas. Ya. Kasi gosok coat tu. Hihii...

YESUNG lagi! Hehee...

Okey. Done. Kalau banyak sangat berat pula loading nanti.
Apapun, Tahniah buat SUPER JUNIOR sebab conquer 3 awards!

Hmm..dalam happy aku, rasa bersalah tu masih bersisa. Bila tengok oppa naik stage and ambil awards semalam, dada rasa sakit sangat. Mianhae, oppa. I did nothing for you guys even I did it. Rasa guilty sangat. Sedih ni masih bersisa. Huhh....



6 comments :

batrisyia Airees said...

super junior banyak menang kan ?

nis said...

huhuhu.. Okaylah dpt 3 awards. ;) * daripada tak dapat lagi sedih :(

ELFarahin said...

@batrisyia Airees Kalau group, YES. Kalau keseluruhan, Si PSY tu ha yang paling banyak.

ELFarahin said...

@nisYa. Alhamdulillah. At least ada hasilnya. Tapi...rasa kecewa tetap ada. hurmm...lepas ni kena berusaha untuk GDA. Yep! ELFighting!! Tak boleh buat silap lagi.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

minat korea erk... waaaaa

Mrs. Sarah said...

MinWook ! hehe Sexy Spy ! xD