Teman kira-kira saya, Mr. 570!!

Posted by | On | | 1 Comments
Assalamualaikum...
Yeyeyeyeyeye!! Hahhaaa...
Berakhir sudah babak sadis dari Farahin!
Mr. 570 sudah ditemui!!
Rupanya-rupanya dia menyorokan diri di celah-celah timbunan buku.
Ish..ish...ish...Farahin tahulah di situ ada buku Math Mod. Huhuu...
Anyway, Alhamdulillah sebab saya sudah bertemu semula dengan teman kira-kira saya ini.
a.k.a Mr. 570! Hahhaa...Macam James Bone lah pula.

Haihh....kalau hilang atau dicuri orang,
alamatnya tak senanglah hidup Farahin
pagi, tengah hari, petang, malam. Hahhaa...
Plus, di atas cover Mr. 570 itu cantik-2 saja Farahin tulis nama Yesung oppa dengan tulisan berangkai ala-ala signature. Ceywah! Hihii...


Sayang awak, Mr. 570!!
Next time, kalau mahu bergurau pun,
tak naklah yang serius-2 macam tadi.
Huhuu...



READ MORE>>

570 saya~

Posted by | On | | 0 Comments


Assalamualaikum...
Mari mulakan entry dengan tangisan+lalakkan Farahin.
Hwaaaaaaa!! Hwaaaaaaa!!
Andwae! Andwae! Andwae!
Eotteokhae?! Eodie?! Eodieyeo!!
Aishhhh~~~ #@&!%$?+!~%&*= !!!
Aishhhh....Eodieeeee~!!!
(T_T)

sob...sob...sob...
calculator Farahin hilang~
Macam mana ni~? Calculator 570 saya~
Macam mana nak buat latihan Add Math macam ni~
Ke manakah kamu, sayang?
Bukankah pada hari Jumaat kamu berada di dalam beg sekolah saya bersama kalkulator 350?
Bukankah pada hari Sabtu kamu membantu saya membuat latihan Add Math?
Ke manakah kamu pergi!!
Janganlah menghilangkan diri!!
Awak itu penentu masa semalam, sekarang dan hadapan sayalah, sayang!!
Eodiegeonnie???

sob....sob....sob...
Janganlah buat saya sedih~
Hukhukhuk...
Dahlah awak tu bernilai tinggi di pasaran.
Whether with warranty or not,
sama saja.

Kalau awak tertinggal di kelas,
sepatutnya saya sudah nampak awak pagi tadi.
Kelas kita kan tidak dikongsi?
Hukhukhuk...
Calculator Scientific 570~!!!
Kamu di mana?!!
Sedihnya....

Aku tidak bahagia bersama Add Math tanpamu 570~
(T_T)







READ MORE>>

Oh, my~ Eotteokhae?

Posted by | On | | 1 Comments


Assalamualaikum...
Annyeong~ Macam mana hari anda semua? Baik? Alhamdulillah.
Hmm....kecapetan niyh! Haus~!! OMO~ 
tahan Farahin. Tahan~ lagi 1jam saja.

Huh~ Penaaaaaaatt sangat! Eotteokhae?!
Berjalan pun terhuyung-hayang.
Maklumlah, hari ini 2nd day kawad kaki. Fuyhh~!

And....dalam kepenatan ini,
bersama tekak yang kering, bibir yang kecut,
dapat pula suatu berita yang memerlukan respon yang amat bertenaga.
Aahh...Lemahnya~

Farahin termasuk dalam pemenang GA Miss Dhia Johary~!!!
OMO~ Eotteokhae? Macam mana nak respon niyh?
Nak senyum pun tak larat, apatah lagi ketawa+melompat riang.
Huh~ Anyway, TERIMA KASIH  Dhia eunnie!
Chincca gomaseupnida!
Adehh~ tak larat...tak larat...
Minta dirilah ya.

Congratulation for other winners too!! Chukkahae!!
Annyeong~

P/S: Bagusnya kalau dapat baring atas permukaan ais. Fuyhhhh~!! Mengiurkan. LOL~ hihii...


OH, TIDAKkkkkk!! Kapan mahu bukanya~~ Hahhaa...


READ MORE>>

ELFollowers

just because i'm a mental illness patient, doesn't mean i'm less human. -06/11/2019-