Pilihan Anda, Putus or Stay?

Posted by | On | | 2 Comments


Assalamualaikum...
Suddenly, Farahin terfikir akan sesuatau. If anda mempunyai seorang sahabat karib yang sangat akrab dan sejujurnya, antara kalian tidak pernah cakap belakang atau cakap buruk di antara satu sama lain. Anda sayang sangat dengan sahabat anda itu. Whether only as friends, siblings, family or maybe more. Plus, kalian sudah bersahabat lebih daripada setahun. Dan ikutkan, kalian sudah dapat menerima sifat kalian antara satu sama lain. Whether yang buruk or baik.

If sahabat karib anda itu merupakan sahabat yang sejantina, means if anda perempuan dia perempuan. If anda lelaki dia lelaki. Apa respon anda apabila suddenly sahabat karib sejantina anda itu confess kepada anda yang dia suka kepada anda? Bukan suka yang berbatas. Tetapi lebih daripada itu. Mesti anda terkejut besar, kan? So, apakah pilihan anda yang seterusnya? Putus persahabatan, or anda sanggup stay as her/his Best Friends Forever dengannya? If anda memilih untuk stay, bagaimana anda berhadapana dengannya pada hari-hari mendatang?

So, apa yang saya perlukan kini ialah pendapat dan jawapan jujur dari anda yang membaca entry ini. Please~ Pendapat dan jawapan anda sangat membantu saya. Saya akan lebih appreciate jika pendapat dan jawapan anda lebih panjang dan jelas. Let me understand everything. If anda merasakan kotak komen bukanlah tempat yang sesuai untuk memberikan jawapan dan pendapat anda, jika anda seorang yang berani, saya lebih berminat untuk membacanya jika anda bentukkan pendapat dan jawapan tersebut dalam berupa entry blog. Then, leave the entry link in my comment box. Kalau anda segan tetapi bersungguh untuk membantu saya, boleh send message on my FB chatbox. Button FB & Twitter ada di sebelah kiri anda. Hope dapat pelbagai pendapat dan jawapan dari anda. Saya berharap. Sekian, terima kasih.

Dari awal entry, saya kata saya terfikir akan sesuatu. Tetapi kemudiannya saya kata jawapan dan pendapat anda dapat membantu saya. Secara tidak langsung, saya telah berlaku jujur secara tidak sengaja. Hal berkenaan berkaitan dengan saya. Jangan fikir whether saya ialah mangsa mahupun pemangsa, just....please...bantulah saya dengan pendapat dan jawapan anda. I need it MOST. Thankyu.

P/S: Saya menebalkan muka membuat entry ini. Hope tiada yang buat saya memerahkan muka pula nanti. Tak faham? Menangis dan menyesal.... 
READ MORE>>

Super Junior Sexy, Free & Single Music Video

Posted by | On | | 1 Comments

Assalamualaikum...
Woaaaaaahh~~ bagusnyaaaaa~~
hujan-hujan macam nie dapat pula news yang HOT!!!!
The MV!! THE KING COMEBACK!!!
Kyaaaaa~~~ \(^0^)/
Teguling-guling Farahin atas bed niyh. Hihii...


ELF!!!
We have some project for Teaser MV!!
*korang rajin klik churp-2, says, nuffnag, etc. orang kan? Why not sekarang klik 'Teaser MV' tu pulak? wink~ wink~ boleh kann...
From ViatnamELF!ELF Can do it!! \(^0^)/READ MORE>>

ELFollowers

we're all stars that brightens each other starlight a little bit better for the better -07/05/2020-