Boys Bedroom

Posted by | On | | 1 Comments
Assalamualaikum...
Haa jumpa dah! Tadi Gugurlz punya bedroom. Sekarang Boboy punya pula. Jom skud!

1. Versi Superhero gelap. Batman!

2. Bob The Builder~ haha

3. Bedroom buat bakal ahli platun Zebra. lol

4. Woahh~awesome! I loike.

5.Yang ini buat bakal pelayar berjaya. huhu

6. Goal~! Ngigau bola nampak.

7. Itu dia. Bilik bakal juara gusti dunia. Hihii

8. Woww! Bilik abang duyung. Kekeke

9. Oh, yeah! Absolutely superbb! Nampak gitar tu? Haa...ini bilik buat penggemar muzik.

10. Cool!

11. My favourite!

13. Suka design katil dia.

14. Simple but nice.

15. Woot woot! Awesome.

16. huh? corak apa pula kat wall tu? Pelik beno ghupanya.

17. Spiderman!

Okey. Done. Nak lebih, minta kat Pak Cik Google.
Happy Blogging!



READ MORE>>

Girls Bedroom

Posted by | On | | 2 Comments
Assalamualaikum....
Selamat pagi semua! Sudah sarapan? Ada lebih tak? Sedokah lah sikit. Hehee. Okey. Farahin ada fake entry buat anda semua. Tadi otak bengong taip "girls dream bedroom" di search box google. Then, tangan gataii klik image. Jadinya, Farahin hendak kongsikan images Girls Bedroom yang serba Barbie Alive gitu. lol. Jom skud!

1. Yang ini nampak kemas dan luas.

2. Ruang bilik agak suram tetapi diceriakan sedikit dengan warna-warna yang cerah.

 
3. Ini bagi gurlz yang fanatik Cinderella. Hahaa.


4. Haa this one my favourite. I loike the colour.

5. Purple! lol lampu yang bulat macam bola tu menyemak je lah.

6. Hijau! Sleep in peace. lol

7. Red! Romantik gitu. Farahin suka rak buku di sebelah kiri tu.

8. Woops! Salah design ni. Rupa macam bilik mandi je. Hahaa.

9. I loike the design. Not the colour.

10. Wahh~ada kolam! Menternak jejentik kah? Kekeke.

11. Siapa suka yang ini?! Adehh...sakit mata I you. Rasa macam nak simbah klorok kat bilik tu kasi pudar warna.

12. lol. Sarang telur dinosaur! Hahaha.

13. Haa..this one awesome! Design & colour, superbb!

14. Party Bedtime!

15. Ya. Itu dia. Bilik Biru! Huhu

16. Haa siapa berkenan dengan yang ini? 2 in 1. Bedroom plus playground. Hihii.

Okey. Cukuplah itu ya. Sudah penat membeliakkan mata? Jom komen bedroom mana pilihan anda. Yang boys boleh tanya mak/kakak/adik mana yang berkenan. Ceyh, Farahin ni! Macam sedang promote bedroom design lah pulok. Muehehehe. Lepas ini Farahin try search boys punya pula ya. Kalau ada. Hee



READ MORE>>

ELFollowers

it's the only life to live. death is not a choice. Live ! -20/12/2018-