First Day In Form 5


Assalamualaikum...
Aik? Baru sekejap tadi buat entry tentang "Cross My Heart", sudah buat entry lagi? Well, Farahin kinda was-was dengan entry tu. Even Farahin tiada niat murtad dan Farahin baca entry dalam hati, was-was juga kalau termurtad. So let it be an older post.

Okeyh. Sekarang hendak story mowly about my firs day as a form 5 student. Fuyh! Pagi-pagi lagi sudah berpeluh sebab takut hendak ke sekolah. I'm going to form 5,dude! Form 5! Tegang urat. (>_<) Then, sampai saja sekolah sudah okey sikit. Masuk je kelas, WOW! Rindunyaaaaa kat tangga blok J. Dah lama tak daki Gunung Harian ni. Mengah giler dibuatnya. Tingkat 4 der. Huhu. Hari ni Farahin belajar 3 subjek saja. Sejarah, Kimia and Fizik. Huwaaaa! Sejarah and Kimia cikgu lain. Tak sama dengan last year. So taking time hendak suaikan diri dengan cikgu-cikgu itu. Esok ada Pendidikan Jasmani. Omo! Seluar tak basuh lagi! Hehee. Lepas ni lah. Hahaa. Okeyh. Cukuplah tu. Selamat Malam! I wish to dream my oppa. Miss them! Huhu.

p/s: Tahun ini Farahin guna kasut sekolah yang berlainan pattern daripada tahun-tahun yang lepas. Dulu guna Jazz 3 lubang tali. Now Jazz Star 5-6 lubang kot. Entah. So sangatlah tak selesa! Padan muka. Mengada nak tukar kasut. Bak kata my bestie, kasut SPM. Akekeke...





1 comment :

ainil fazieda said...

hihi :) bnyak pengalaman lg yg belum adik dpt .