Review 20 Soalan Untuk Farahin 07

Assalamualaikum...
Malam ini nak review seventh contestant. Yes! Tinggal one contestant je lagi. Soalan kali ini ditanyakan oleh 

こんにちは! ♥
Wah! Masa first time datang blog Creamy Berry ni teruja yang amat. Kawaii! Geram. Huhu. Blog dimiliki oleh Yuuya. Alololo~ see. Nama tuang blog pun kyute je. She's 14 young, born on 31st August. Wah! Tarikh merdeka tuu. Blog Creamy Berry ni simple and nice je. Widget tak melampau. Loading pun, cantekk. Ada official follower gadget. Yeah! Itu yang most important. Huhu. Satu je nak komplen. Lagu anda sangat mengejutkan. Apa kata pilih lagu yang kurang mengejutkan? Just ma opinion. Hee.

20 Soalan Dari Yuuya

1.Farahin umur brapa?
17 tahun tua. hehe

2.ada boyfriend tak?
Tak. I’m Sexy, Free and Single and not ready to bingo. huhu

3.birthday bila?
15th Jan, 24th Syaaban

4.sekolah kat mana?
SMK Tengku Aris Bendahara, Kluang, Johor

5.Pernah putus cinta tak?hoho~
Pernah. hee

6.Farahin stay kat mana?
Kluang, Johor. Sorry. Tak boleh detail sangat.

7.Nak tahu nama crush,bleh?
Bolehh. Ini crush 3 tahun lalu merangkap ex 2 tahun sebelumnya. Muhammad Nur Sallam. Mampuih lah Farahin kalau gf dia baca! Ini cerita lama awak. hehe

8.Farahin pernah tak jatuh longkang depan crush?
Jatuh longkang tak pernah. Jatuh hati pernah. Lol. Tak lawak okey (-..-)

9.Pernah masuk hospital tak?
Masa baby dulu. Farahin lahir tak cukup bulan. 2 bulan awal. hehe

10.Farahin suka tak baca komik?
Sukaaaaa sangat!

11.Farahin ada berapa adik beradik?
Anak tunggal, dear (^_^)

12.pandai cakap bahasa korea x?
Tak. Hehe.

13.Farahin pernah kena marah ngan cikgu x?
Pernah. Farahin je tertunggu-tunggu bila masa dapat marah cikgu pulak. hohhoo

14.pernah kencing malam x? *jujur eaa! XD*
Masa kecik sampai tadika. Hehe

15.apa yang Farahin nak sngat masa kecik dulu?
Ermm kejap. Pusing memori. Errr Farahin nak sangat pergi sekolah. Dah dapat pun! Hehe

16.pernah tak menangis sbb berebut remote TV ngan adik2? XD
Tak pernah.

17.kenapa Farahin buat blog? #Ehh?
At first, sebab nak share poems yang Farahin created. Boleh tekan tab Nukilan di left-side. Hehe. Promote. But then, dah jadi officially my diary.

18.Farahin suka x selfcam?
Tak sukaaa! Tak suka amek gambar. Terasa diri ini sangat huduh. Lost confident.

19.mesti pernah menangis masa drjah 1 kan?
Pernah. Main konon berlakon cerita sedih dengan member. Dua-dua melalak. Hahaa. Budak-budak...

20.suka tak berkongsi? :D
Kongsi(face to face) cerita,masalah,etc., not really. Kongsi barang, make sure orang yang dikenali. 



Siap! Hope satisfied dengan my answers ya! Kalau unsatisfied, senyap-senyap je okey. lol. Anyway, thankyu sebab menyudikan diri join segmen Farahin ni! And yeah! SJelfFoundland in your bloglist?! Kamsahabnida :D

No comments :