Mimpi Yang Paling Aneh Lagi Ngeri

Assalamualaikum...
MIMPI YANG PALING ANEH LAGI NGERI.
Haih. Mimpi apalah yang Farahin merepekkan ni agaknya?
Nak tahu? Kenalah continue reading. Hehe

Buat julung kalinya, Farahin dapat mimpi yang macam ni.
Mimpi ni lebih aneh dan ngeri daripada mimpi syaitan or hantu.
Farahin pun tak terfikir untuk mimpikan benda yang macam ni.
Mimpi apa yang Farahin maksudkan?

Farahin mimpi Farahin pregnant 3 bulan semalam.
WHAT?! Siapa tak terkejut beb.
Kecik-kecik *7-teen* dah mimpi benda macam ni.
Mimpi tu siap ada my husband lagi. Pfft!
Betul. Tak tipu.

Dalam mimpi tu Farahin on the way nak ke rumah mak cik.
Hubby yang bawa kereta.
Farahin pula duduk diam-diam kat sebelah
dengan perut yang bulat comel tu. Huhu
Actually, Farahin rasa cuak naik kereta.
Takut kalau ada apa-apa buruk jadi kat kami especially our baby.
Sampai rumah mak cik, celoteh sana sini.
Masa balik, mak cik sibuk nak hantarkan Farahin.
Hubby balik naik kereta sorang-sorang. Farahin dengan mak cik.
Mak cik drive laju giler nak mampus.
Farahin jadi takut. Takut kalau apa-apa akan terjadi to my baby.
Farahin jerit kuat-kuat dalam kereta mak cik.
"Abang! Abang! Abang!" Gaya macam orang nak beranak. Haha
Lastly, mak cik berhentikan kereta and Farahin exchange kereta.
Naik dengan hubby lagi bagus.
Till then, mimpi Farahin pun berakhir.

At first, masa tersedar Farahin tak ingat pun pasal mimpi ni.
Tapi masa kat sekolah time subjek agama tiba-tiba teringat pula.
Lepas tu Farahin mula tersenyum-senyum, tergelak-gelak sendiri.
How can I've that kind of dream? Selisih.

Tahu tak kenapa Farahin takut
kalau ada apa-apa jadi to my baby dalam mimpi tu?
Sebab tu my first baby. Haha
First baby means first time pregnant lah kan.
Mengarut betul.

Tapi kan Farahin tak nampak vision my hubby.
Farahin dengar suara dia tapi muka dia Farahin tak nampak pun.
Nasib baik tak nampak and bukan Yesung oppa hubby Farahin tu.
Kalau tak memang tak bangunlah Farahin dari mimpi tu. Kekeke
Gatal!

Sampai sekarang Farahin still rasa geli hati pasal mimpi ni. Hahaha
Farahin cerita kat member. Dia cakap...
"Tak lama lagilah tu. Dah dekat" Dia maksudkan my jodoh(suami).
Farahin balas, "Eh! Janganlah. Not ready yet" huhu

Apapun, benda-benda macam ni memang di luar fikiran Farahin.
Mungkin ada hikmahnya.
Mungkin Allah SWT nak suburkan balik hati Farahin.
Hanya Allah SWT yang Maha Mengetahui.

Kalau tak yakin pada diri sendiri, yakinlah kepada Allah SWT.
Dia akan buat kita yakin pada diri sendiri.

p/s: SPM Countdown start! 2 weeks left...


Jom JOIN segmen INI

5 comments :

siara elina said...

amboi, bukan main lagi mimpi tuu eyh haha setakat nie akak belum pernah mimpi macam tuu =.-"

ELFarahin said...

@siara elina Hahahaha...quite annoying kan (^.~")

♥♥ Nur ♥♥ said...

amboi b2b nmpk...da ade calon kew???
kene cepat2 tu..hihihih

ELFarahin said...

@♥♥ Nur ♥♥ hahaha,, single lagi...tak da calon pun,, anyone to recommend? lol

Balqis Sarah said...

disebabkan baca terlalu banyak fan fiction, sampai terbawa mimpi pun ada. lol