Apa Khabar

Assalamualaikum...
Tadaimas!
Mood selfie melanda kembali. Haha.
Jangan pandang lama-lama.
Nanti jadi menyampah pula. Harap janganlah. hee

So tajuk post kali ni ialah "Apa Khabar".
Actually tak sure nak letak tajuk apa.
So taruh je lah ye. Huhu

So "Apa khabar Farahin di UMP?"
Alhamdulillah,, setakat ni masih tetap bertahan. hoho
Test dah mula minggu depan. Satu paper aje.
3 chapter. Bestnyer kalau dapat full mark! Amiin.

Mini project pun baru diberikan tajuk hari ni.
A report about Hard Disk Drive.
HDD external atau internal?
Haa...tajuk umum tu. Takkan tak faham2 lagi. Haha

Training JPAM ni entah bilalah nak mula.
Homework dah makin melambak ni.

Hobby mendalam Farahin kat sini
mengerjakan komputer and internet UMP.
Makmal bila2 boleh masuk dan guna komputer.
Internet pun berdezuppp lajunya.
Kerjanya download itu...ini...
Tengoknya nanti2 lah.
Kena siapkan semua homework dulu.
Baik tak? Hahahaha

Oh! Lupa nak cerita.
Sekarang dah mula ada krisis.
Actually krisis ni dah mula sebelum raya haji lagi.
Krisis lecturer merajuk dengan a student
tapi satu kelas kena tempias.
Setakat ni dua kelas dah cancel.
Lamanya dia merajuk.
Nak pujuk...bilalah diaorang nak pakat2 pergi pujuk.
Apalah nasib badan. hmm

Okeylah. Done here.
Sakit perut. Nak buat post pun macam tak best.
Gudnite. Bubye.
See you soon.









Kita dah ada diri kita. Tak perlu dicari. Tapi dibina.










4 comments :

Mrs Yatie said...

Krisis lecturer merajuk dengan a student. alamak? hehe.
morning awak. thanks ziarah blog PG ;)

shar90 said...

Bestnye dpt akses... mesti power bab komputer ni kan... xD
Kesian plk yg xbsalah bila lect majuk... haha xp

ELFarahin said...

@Mrs Yatie lect tu dah ok dah skarang. alhamdulillah...huhu. sama2. tq sbab singgah balik ^^

ELFarahin said...

@shar90 tak ada lah power mnew. bolehlah...haha