Let It Out

Assalamualaikum...
*classmates kesayangann..
Let It Out.
Actually, tak sure nak beri tajuk apa.
So itulah dia. Huhu

Habis Oktober ni,
genaplah 2 bulan Farahin di UMP.
Homework makin banyak.
Assignment dah mula menyerbu.
Quiz and Test pun tak habis2 buat surprised.
Susah? Kusut? Stress? Letih?
Well...itulah kehidupan.
Terima aje. Huhu

Sepanjang di UMP,
my life is just fine.
Cukup makan, cukup kawan...
tidur tu memang sengaja tak cukup kan.
Adalah personal workshop malam2 tu.
Roommates doq berdengkur,
kita ni doq dating lagi dengan laptop. Hehe
Tapi alhamdulillah...
masuk kelas tak ada pula
kepala tersembam ke meja. Haha

Bulan Oktober ni banyak aktiviti kokurikulum.
Bulan ni aje Farahin ada ikut jadi runner 2 program.
First time jadi runner. Dup dap dup dap aje. Huhu
Tapi kerjanya mainkan lagu2 rasmi and background aje. Haha
Farahin dalam unit multimedia. So itulah kerjanya.
Tak handle kamera pun sebab takut aje clumsy.
Memang belum pernah pegang kamera2 mahal ni.
Smartphone ni pun baru merasa 3 tahun. Huhu

*unit Multimedia ^^

Esok pula Inshaallah akan ikut jadi volunteer
untuk raptai majlis konvokesyen UMP.
Duduk jadi audience olok2 aje.
Tapi dapat merit. Hehe

Life in university buat masa ni
taklah tough mana. Boleh tahan lagi.
Pandai2 lah support diri kalau terjatuh tu. Huhu
Kawan2 buat masa ni okey2 aje.
Tapi masih belum jumpa kawan
yang boleh buat jadi scandal tiap2 hari.
Mungkin...dah jumpa.
Tapi tak apalah. Kita kawan step by step ya.
Kalau ngam baru declare. Eh! Haha


Okey. Done here.
Gudnite. Bubye.








FEAR is a bigger weakness than your THOUGHT on what you can't do.






4 comments :

Melissa Muklis said...

mesti best kan life dekat u? heee. Lissa belum ada peluang lagi rasa enviroment study u. huhu T_T

ELFarahin said...

@Melissa Muklis peluang jangan ditunggu tapi dicipta :) cuba lagi ye. jangan sedih2...

Eyqa Zq said...

Gambatee farahin. ^^

ELFarahin said...

@Eyqa Zq arigatou, eyqa-chan ^^