Study Week

Assalamualaikum
Hello, peeps!
Peh! Dah jadi tabiat ni makin jarang blogging.
Bak kata kawan Farahin macam lipas (?) hahaha
Tapi jangan risau. Jiwa blogger ni masih kental.

So tajuk post kali ini sudah jelas lagikan nampak.
STUDY WEEK, welcome home !
Pejam celik pejam celik pejam macam tak nak celik,
sem tiga dah nak habis.
Yes, now is study week.
Hmm study week lah sangat.
Duk marathon anime dengan drama korea je ni. Hehehe

Soo.. hidup sepanjang sem tiga ni as second year student
wasn't bad at all.
But banyak pula presentation semester ni. Ughh!
But Alhamdulillah things went well.
Group members supportive and cooperative. Hee

Erm.. apa lagi nak story?
Oh! Roommates.
Roommates untuk tahun ni semua lain fakulti dengan Farahin.
Dekan2 kimia semuanya. Huhu
Farahin sorang je komputer.
But I'm cool. After all, I'm a lone ranger. Hihi
Oh! diorang ni semuanya kaki drama. Ohmaii
Farahin pun kaki drama juga.
But macam tenggelam pula bila nak bandingkan dengan diorang ni. Haha
Anyway, diroang memang sporting and giler2.
Farahin pun pening nak layan. hahaha
But it's fun!

Better stop here lah.
Till we meet again!
wish me luck for the final!
Peace yo! bubye =)












Don't fool yourself just because you don't see it.
This world is wonderful till the smallest thing it has.









No comments :