Otra Vez

Posted by | On | | 0 Comments
Asslamualaikum...
gifs website

Hello, fam! Apa khabar semuanya?
Hopefully baik2 sihat2 belaka. Amiin

Nothing much to write here.
Just nak share how grateful i am for my September.
Ya. Dah 10 hari berlalu, baru hari ni nak mention kan. Hehe
Alhamdulillah. September Farahin ended well.

Yet unfortunately, 2 hari lepas akhirnya Farahin kecundang jua.
Tumpah juga air mata pertama bagi semester ini. Haha
I was too stress back then. Plus, mind block lagi.
Dua hari ni memang on robot mode.
Tidur pun macam tak tidur je.
Bangun tidur je, kepala berat berdenyut sebab exhausted.

Sekarang ni pun Farahin tengah busy dengan fyp ni.
Tak tahu nak taram apa dalam paper ni.
References ada je ready. Tapi otak ni yang dah jeng.
So, yeah. I jump here. Haha

Esok ada 10 minutes group presentation. Tengoklah esok apa je nak merepek depan kelas tu.
Tak tahulah kenapa dengan satu kelas ni tiap2 minggu ada je kerjanya. Menci sungguh!
Satu kelas ni pula tiap2 minggu ada presentation individu.
Haihh. Kalaulah i don't have to sleep and don't have to feel sleepy.
Macam sekarang ni. Kelopak mata dah bergetar ni menahan ngantuk.

Apapun, tepuk tangan sikit sebab Farahin tak melalak lama dua hari lepas tu.
Tak macam sem lepas. Sampai bengkak mata, pedih tak boleh nak buka.
Guess i already have a hunch how to control it.
Yes! You can do this, Farahin!

Hmm. Nothing much to write konon.
Tengok2 dah berjela ni ha. Haha
Okey lah. Better stop. Kot makin kelaut pula nanti.
Oh, hampir lupa! Nak promote sikit.
Super Junior ada lagu baru. Boleh klik dan layan. Hehe


Then, I wish you for a better day, a better life.
Enjoy your October! Wish i can too lol
Good luck! xoxo =)









No comments:

ELFollowers

We live once not to satisfy everyone. We live once to satisfy ourselves every each of time. -13/10/2018-