Happy Ending vs Plot Twist

Posted by | On | | 1 Comments
Assalamualaikum...
Image result for anime morning gif
Selamat pagi! Wah, jarang sangat ni Farahin buat post pagi2.
Well, actually supposed to have class right now tapi for this week kelas cancel.
Yet then Farahin tak ingat langsung yang hari ni tak ada kelas.
Maka terlepaklah seketul Farahin di dalam lab ni. Huhu

Jadi, slot pagi ni is inspired by this one friend. Dia ada mengadu masalah dia dekat Farahin. And just to inform you guys, cerita ni dah 2 minggu berlalu. Tapi takpe. Saje nak ungkit. Buat conteng dekat blog ni. Hahahaha

Jadi kawan ni mengadu masalah dia berkaitan dengan kereta. Sebelum ni dia pergi kelas naik bas je. I don't remember how long would she takes to arrive at ump. But i guess 20 minutes? Farahin duduk hostel. So I don't really know about this. For this semester she decided untuk drive sendiri ke kelas. Hell, yeah. Why not? She got license, of course. Lainlah Farahin ni. Hahahaha

Tapi dia mengadu sejak dia ada kereta ada je masalah dia. Contohnya, masalah belanja repair kereta, masalah member2 ambil kesempatan nak tumpang dia untuk jalan2 padahal masa tu dia letih and supposed they knew that. Jadi, Farahin tanya dia? Susah sangat ke naik bas selama ni? She claimed, yes. Farahin tanya lagi? Jadi sekarang drive senanglah kan? She nodded. Farahin commented, tapi sekarang ada pula masalah dengan kewangan and member.

Farahin tanya lagi. Jadi sekarang macam mana? Which one is better? Masa dia susah2 naik bas pagi2 hadap orang ramai tapi sampai juga ke kelas, atau sekarang dia lebih mudah pergi ke kelas tak hadap pagi yang serabut tapi kemudian serabut hadap belanja repair kereta, minyak, and member2 yang perangai sekian2 tu. To me, this is so drama. Happy Ending vs Plot Twist? Kalau you guys, what's your choice? Jom buat poll sikit. Haha

Actually, I was glad she did shared something with me. Sebab lately, kitowg masing2 busy dengan life masing2. Kitowg memang budak komputer. Tapi dia software. Farahin grafik. Jadi memang susah nak bertembung satu kelas ke apa. Nak2 pula this another friend dah tak ada  nak join sekaki. Formerly, kitowg ni bertiga. Tapi kawan yang sorang lagi tu have her own case. Jadi tinggal kitowg berdua je. Huhu

Till then, thank you for reading till this line.
Good morning! May you have a great better day. Hehe =)



Sometimes life changes you. Sometimes you change life.





READ MORE>>

ELFollowers

it's the only life to live. death is not a choice. Live ! -20/12/2018-