July Greeting

Posted by | On | | 3 Comments
Assalamualaikum...
Image result for moon anime gif images
Hello, peeps! Greeting!
Tahu Julai dah nak habis tapi Farahin masih tak post apa2. Hehe
Busy mereput semester break ni. Hahahaha

Alhamdulillah.
I passed my all my papers.
Cuak juga kot2 kecundang and more repeat paper to come.
I know very well how ugly my condition was for the whole semester.
Tapi syukurlah result exam masih dikira okey.
Nak menangis juga masa tengok hari tu.
Rasa syukur sangat.

Ogos nanti Farahin ada pertauliahan siswa APM.
Tengok tentatif yang dah dibincangkan,
ada 4 hari untuk latihan sebelum acara rasmi berlangsung.
Gigil juga rasa. Mesti garing punya ni. Siang malam berkawad.
Maklum, semester break ni kerjanya bergolek atas katil je. Huhu

Till then, ni je lah sharing kali ni.
Before that, nak juga share lagu yang recently jadi feveret Farahin.
Lagu ni dah setahun usia tapi Farahin baru jumpa semalam.
Duk dengar lagu ni je sepanjang hari. It's very soothing.
Talking To The Moon by KREAM.


Goodnight. Bye =)



"someday when you listen to my voice in your dreams
open your lips, don't hesitate to answer, you miss me too"




READ MORE>>

ELFollowers

i wish i can make less pain for you =) -12/07/2019-