Another Beginning

Posted by | On | | 4 Comments
Assalamualaikum...
Image result for super junior eunhae bout you sj returns gif
Hello, peeps! Skip the August, now it's already September.
Semester break dah habis. Belang muka berkawad bulan lepas pun dah nak hilang.
Tomorrow will be the first day of my senior year.

The past semester still gives me its thrills and chills.
Takut. Takut kalau benda yang sama berulang lagi.
Takut kalau I have to going through another worst episode.
Tapi Alhamdulillah, these few days I am doing good.
Hopefully, this semester would be better and more healing.

Semester ni Farahin dapat seorang roommate baru.
A second year junior. Awkward juga nak ice breaking dengan dia.
Sebab dah lama tak jumpa dan buat kenalan baru. Well, huhu.
But now we're good. She seems to be a nice girl.

Oh! Also Alhamdulillah Farahin dah tauliah dengan jayanya.
Dikurniakan watikah pelantikan Leftenan Muda Angkatan Pertahanan Awam Malaysia.
Even dah tauliah, nampak gaya a journey still have to be continued.
As a Y.O (Young Officer) Farahin ada duty untuk jaga budak2 junior pula.
Let's just wait and see how this things will be.

For tomorrow, Farahin cuma ada dua kelas.
And actually, Farahin still tak sure nak pergi atau tidak. Hahahaha
Well, first day kot. Biasa kelas tak mula lagi pun. Nak pula cancel tetiba.
Nak menapak balik asrama tu yang malas sebenarnya. Hehe
Apapun, I am still excited. Only pray for a better day and better me.
Amiin

Okay. Badan dah penat mengemas bilik.
Mata pun dah berat. Jomlah tidur ya.
Good night. Till we meet again.
xoxo =)





The all black picture you're staring at,
let's paint it with a new picture; dreamy and colorful.



READ MORE>>

ELFollowers

i wish i can make less pain for you =) -12/07/2019-