| Happy Mid Autumn Festival ! -21/09/2021-
Avatar
Avatar
Hi! (•◡•)
Welcome to District'15.
I'm the mistress, Farahin.
Jan '96 is my sacred date.
I'm also a babysitter of
Bipolar Mood Disorder 2.
Feel free to navigate around.
Don't forget to leave your link.
So I can invade yours anytime.
Thank you for your visit.
header
home_ico
×

Hello. Welcome to District'15 and thank you for your visit.
Don't forget to leave your blog link. You can find me on socmed too. =)

telegram_ico facebook_ico twitter_ico instagram_ico
cbox_ico poem_ico fiction_ico shop_icon

Fully Pfizer Mutant Now

Posted by ELFarahin | On September 21, 2021 | |

Assalamualaikum....

Haluuuuu. Apa khabar awak semua? Still remember me? And this blue-ish blog? Hehe. Yep. Good news. I was finally vaccinated on 19th September hihi. Alhamdulillah. Side effects ringan-ringan saja macam sakit kepala, demam, dan sakit-sakit sendi. First dose lasted for two days. Meanwhile second dose lasted less than 48 hours. Second dose punya side effects kuat sikit. Sebab tak daya nak menahan sakit, tertelanlah Farahin sebiji paracetemol. So pagi ni bagun Alhamdulillah dah okey hehe.

Haah kan. Sepuluh hari je lagi dah nak habis September yet macam biasa Farahin baru buat first post. haloh halohhh haha. Hmm tengah nerves juga ni sebab new semester dah nak mula. Inshaallah this 27th September uhuk. Kalau rezeki ada, tuah baik, this semester will be my last one before go for internship. Ishhhh nerves nerves nerves. Also Farahin nak share another thing and mungkin korang pun boleh bagi opinion or advice about it later. Next paragraph hehe.

Somehow Farahin mula risau dengan my poor discipline. I need to get my final year project done this semester no matter what. But I know it so well that I'm a person yang mudah get distracted. Tak kira sama ada dengan pengaruh luar atau dalaman sendiri macam idea-idea kreatif multitasking Farahin yang tak berkaitan. Padahnya, fokus hilang tu sudah tentu. Yang lainnya pula, idea-idea kreatif multitasking tu boleh buat Farahin stressed and irritated kalau Farahin tak tunaikan haha. So agak-agak korang ada tips tak how can I grab myself back as soon as possible once I'm distracted? Boleh share kat komen okey. Mana tau kot Farahin boleh try nanti hehe.

Hmm itu je lah nak share kali ni. Kalau selak satu-satu rekod memori ni memang banyak je hal yang jadi. Yang lawak, hodoh, semua ada. Tapi Farahin share yang ni je lah ya hihi. Hope I can do better this semester and Allah permudahkan urusan Farahin. Selain kena settle final year project, kena prepare for internship juga. Aaaaarrrrgggghhhhh nerves nerves nerves hikshiks. Spoil me with some cute supports please ehek. Apapun, terima kasih singgah baca. Jumpa lagi in later post okey. Jaga kesihatan dan SOP ya.



Happy Mid Autumn Festival ! Red bean is my favorite mooncake flavor.  =D






2 comments:

ELFollowers

Powered by Blogger | Designed by ELFarahin