Review 20 Soalan Untuk Farahin 02

Assalamualaikum...
Now nak review second contestant pula. iaitu
Wah Wah Wah! Kyutenya header die. Ada unsur-unsur kayu dan bear. Ha? Hehe. Blog ini dimiliki oleh Aisyah. Born on 3rd May. Taken by...dot dot dot lah pulak. hihi. Okey. First time terjah blog ni, oh bestnya! Warna oren. Highlight gitu! Dahlah header kyute. Sidebar pun kemas. Ads tak melarat. Good good good. And the most important thing, ada official follower gadget! Yeah. Itu umpama nyawa bagi Kaki Follow seperti Farahin. lol

20 Soalan daripada Aisyah

1.pernah korek hidung senyap2 selepas itu selet di dinding bilik air??
Eeh tanya ni, pernah buat ke? Hehe. Okey. Never main selet-selet ni. Dah korek buang dalam lubang air ya. lol

2. adakah anda mase kecik2 dulu mempunyai bantal busuk?? atau masih ada sehingga sekarang..
bantal busuk takde. Bantal peluk ada.

3.pernah kentut senyap2 tak??
Shh tak payahlah tanya. Kentut mana boleh tahan-tahan. Sakit perut. Kembung sama angin. Hahaa..!

4. ngumpat kawan baik sendiri?
Tak ngumpat. Kite Cuma meluahkan perasaan risau terhadap dia. I accept my bestie for who they are.

5.  ada boyfriend??
Single..Ada sesiapa nak try? Tanya Yesung oppa dulu. Hehe. Tak nak terlibat dengan cinta for now.

6.kalo ada boyfriend, pernah kutuk dye kaw2 tak??
Kalau dia buat salah kaw2, kite kutuklah die kaw2. Kosong kosong lah kan? huhu

7. kadang-kadang mempunyai sifat iri hati dengan adik beradik??
Farahin anak tunggal. But yeah, Farahin seorang yang kuat cemburu tapi simpan je.

8.ada hadiah tak segmen nie?? Hehe
Amboi...takde lahh. Sorry. 

9. kalau ada, ape hadiah nye?? huhu..*jangan mara, gurau je....
Tak ada hadiah pun. Kite review soalan, blog & blogger je. Kite tak marah. Awak tak marah kann

10. malas ke rajin belajar??
Kadang malas kadang rajin. Tapi rasa nak belajar sentiasa ada. hee

11. kalo rajin suka subjek ape??
Math, Add Math, Bahasa Melayu, Biology(kalau cikgu beri homework yang simply mudah)

12. farahin apa maksud nye??
Kegembiraan! Gembira lah sangatt

13.  pernah sakat2 orang or membe??
Main sakat-sakat ni bila mood stable. Jadinya, pernahlah.

14.kalau pernah, apa yang di sakat...?
I have 3 bestie. Seorang usually kena sakat kerana tingginya. Seorang akan disakat berkaitan tandas dan crushnya. Seorang lagi disakat dengan marriage and boyfriend.

15.suke gigit kuku...??
Alamakk! Kantoi dah. Penyakit dari kecik.

16. twitter, facebook, ke bloging?? paleng kerap duduk depan lappy
Blogging!

17.macamane boleh terfikir nak buad segmen nie??
Sebab Farahin rasa I’ve so much hate inside here. Farahin asyik rasa benda tu sampai Farahin tak nampak benda lain pasal diri Farahin. Anyway, hatenya yang banyak. Orangnya tak seberapa banyak pun.

18.sekarang tengah buad ape??
Sedang marathon lari macam tak lari je hendak mengejar SPM.

19.minat math tak??
Minat sangat! :D

20. ade idea tak nak bagi soalan ap???
Kenapa tak nak tanya Farahin suka jamban duduk ke jamban cangkung? Lol. 

Okey. Siap sudah. Best je layan soalan-soalan dari Aisyah ni. Lawok-lawok. Hahaa. Anyway, terima kasih sebab sudi join ya! Moga follower meningkat cepat! Keuntungan ads pun melambung! Huhu






1 ulasan :

eCha berkata...

farahin thanks sudi jawab soalan merepek too.. hehe.. jawapan nye bagooss... hehe.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...