Musang Oh Musang


Assalamualaikum..
Okay. Going to write a short post only. Hari ini merupakan hari pertama kembali ke sekolah setelah enak sedap yumm yumm berehat di rumah selama seminggu. Okay. Seminggu sudah tidak galas beg sekolah. Omo ! Berat oii kemain. Huhu. Masuk ke kelas . . . . . . . Ehh upssii. Apakah itu? Jaraknya kira-kira 20 cm from my desk. Oh yeah yeah. Itulah najis pelawasan Musang! Aigoo banyak pula tu. Sakit perut hape musang ni? Hmm nasib nasib. Memang gilos April Fool lah. Haha. Anyway, sebut saja. Tak sambut pun okay. Kalau setakat nak make fool on others, tiap-tiap hari pun boleh. So, everyday is a fool day ! lol. Okay. For this year, this is first time ada najis musang di dalam kelas. Last year pun terkena juga. Past 2 years, pun hado juga. Aigoo apa badi daa. Haha. Hmm selain kena fool dengan najis musang, hari ini ... Oh Mak Angkat Baldi Melambung Kain Meletup ! Hehe. Melatah pula. I got my first test paper. Math, English, Chemistry and Add Math. How the score? Let's say luluslah ya. Malulah hendak habaq markah. Kita bukannya kanak-kanak cilik. Hehe. Tapi yang ini tak malu. I got 100% for my Math ! Bwoya?! Ini memang gilos gilos April Fool ! This score ... This ... I mean This ! I never get 100% for my Math since in 2ndary school you know?! Aigoo It's so fucking freaking me out! Apapun, have to say Alhamdulillah. Allah sudah beri rezeki, usah berlagak. Ya dak? Hehe. At least, this bolehlah cover my others subject. Kehkehkeh. Okay. Till then, Happy Blogging ! It's raining here ! I love it ! Hihii



Hari ini Farahin asyik humming Venus by Shinhwa dalam kelas. Huhu. I love the song! And those ahjussi were Woww! Hehe




6 ulasan :

sabella mohamad berkata...

cane rupenye najis musang tu ek . akak tak pernah tgk lagi . hihi .

wah hebatnye farahin dapat full mark untuk math . congrats ya :D

Hafizah Alsa berkata...

haha. sempat melatah lagi yaaa.

ELFarahin berkata...

@sabella mohamad wahh soalan minta explanation tu. Hahaa. Warnanya hitam tapi tak berbau. Hahaa. Geli tak geli tak? :D

ELFarahin berkata...

@Hafizah Alsa hehe. saja buat meriah entry. lol. thanks for read ! :D

Lelaki Ini berkata...

wah, hebatnya!
tahniah!

ELFarahin berkata...

@Lelaki Ini terima kasih :D Alhamdulillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...