Punca Masalah

Assalamualaikum...
Selamat Pagi, semua!
Okey. Actually,
Farahin still tidak puas hati dengan masalah blog followed limited semalam. Hehee~
Doq fikir saja apa masalah sebenarnya.
300 blog? Bukan banyak sangat pun.
So, ketika Farahin sedang blogwalking semalam,
Farahin sengaja main-main dengan button follow blog yang Farahin BW.
Rupa-rupanya, Farahin cuma tak dapat follow blog yang guna tab 'Follow' edit HTML sahaja.
Tengok ini:

1. Farahin Follow melalui tab 'Follow' edit HTML

*Saya telah confirmed Followed.


*Tapi, blog Sweet Bla.. Bla.. Bla tiada dalam senarai


2.Farahin Follow dengan tab Follow blogger


*Rupanya berbeza dengan tab jika kita Follow dengan tab edit HTML


*YA! Itu dia! Sweet Bla..Bla.. Bla ada dalam senarai.

So, agaknya tab Follow edit HTML ni menghadkan jumlah blog yang kita nak follow. Maybe.
Jadi, lebih baik letak kedua-duanya. Nanti senang Farahin nak FOLLOW!! Hee~

Macam yang Adik Aiyish kita ini buat;


*Klik image untuk tumbesaran.

Kalau nak ke blog Adik Aiyish, klik nama yang Farahin biru+bold di atas tu ya.
Happy Blogging!


4 comments :

Nurul AtiQah said...

memang had button follow boleh follow smpai 300 blog je..sedihnya :(
melainkan yg ada follower gadget :)

♥ тιara~dнιya ♥ said...

cam tuh pulak ? . . ehee . .

ELFarahin said...

yep! yep! jadi, jangan lupa letak follower gadget sah blogspot di blog anda! hehhee... ^^

adibahfaizah said...

ohhh. baru taw. :D. kena letak follower gadget la camni..