Terima Kasih Follower ke-200!!

Assalamualaikum...
Selamat Malam, blogger sayang!
Petang tadi Farahin kecoh dengan masalah followed blog yang sudah melebihi 300.
Hmm....memang betul pun.
Farahin telah kira blog-2 yang Farahin Followed.
Sudah mencecah 300+.
Semasa sedang kira blog-2 itu, Farahin dah nampak dah mangsa-2 unfollow.
Jangan risau. Mangsa-2 itu ialah blog Farahin sendiri.
Farahin sebelum ini rajin menepek blog dalam blogspot banyak-2 tapi tak sentuh pun.
So, ada baiknya kalau delete kan? Huhu...

Ok. Kita berhenti dulu cerita mengenai follow, unfollow ini.
Sebenarnya, buat entry mahu copycute para blogger lain.
Farahin tengok, blogger-2 lain rajin review blogger yang follow pada angka bertuah.
Baiklah! Farahin pun nak review jugalah.

Terima kasih ELFollower yang ke-200!
Dan yang lebih membanggakan ialah,
Follower yang ke-200 itu ialah Sis Ieza!!
Kamsahabnida, eunnie! Saranghaeyo~ huhu...


Nampak tak image blogger yang Farahin framekan itu? Itulah Sis Ieza!
KLIK nama Sis Ieza yang Farahin biru+bold kalau nak singgah blog beliau ya.
Kalau suka+sayang, jangan lupa Follow juga! Hihii...

Tahniah, Sis Ieza!

Kepada ELFollowers yang ke-100,
maaf ya. Sebelum ini Farahin tak ada pun review awak.
Anyway, terima kasih kepada semua ELFollowers!! Muaaaax!
Sayang awak semua! Sayang saya balik tahu. Jangan sayang hubby saya pula. LOL~
Hikhikhik...gurau saja.

Eh! Singgah blog Sis Ieza tadi. Sudah tukar rupa. Biru! Suka!3x Huhu...
And...dapat pula Farahin follow. Dah masuk pun dalam list followed.
Yeyeyeyeye! *berlari+melompat, then peluk Yesung oppa <---- budak gedik!


Akhirnya~~!!


Hahax! Happy sungguh! Hee~

Selamat Malam! Happy Blogging!




1 comment :

bumbumeyh said...

WAHAHA! thankyouu! :D sukenyeeee ^.^