Saya Follower Sis Iezayusof!!

Assalamualaikum...
Hwaaaaaaaa!!! Bagaimanakah ini boleh terjadi??!!!
Sis Ieza!! Mianhae!

Tengok di bawah ini. Disebabkan Farahin asyik tak dapat follow blog sis,
Farahin cuba follow melalui Papan Pemuka dengan 'Tambah'.
Tapi....Ini yang Farahin dapat!




 Farahin berbesar hati jika para blogger yang baca entry ini KLIK image untuk tumbesaran.

Sedihnyaaaaaaa!! Apa maksud dengan 300 BLOG?!!
Farahin tak rasa dah sampai 300 punn.....
Hwaaaaaa!! Nak menangis kuat-kuat!!
Sis Ieza, maaf guna link sis.



Hwaaa!!
Tak ada! Farahin tak kira!
Mesti ada cara lain!
Mungkin Farahin patut buat exchange link begini.
Insyaallah. Hwaaaaa!! *lari masuk bilik, tutup muka dengan bantal
Sedih! Kitew nak FOLLOW+BE FRIEND pun tak boleh.
Jealouslah tu sebab kita ada ramai kawan blogger. Wekkk!

Mood: 



Ini 1st time Farahin buat entry mix icon sekali tahu! Memang frust sangat dengan blogspot hari ini! Huh! Merosakan petang menjelang senja Farahin!



3 comments :

JungRara said...

o, x tau pulak ada limit ye...huhu

иιиα αмιяα said...

saya pun kena macam tue. sama la jugak tak pernah pun follow sampai 300. tetiba ada limit.

ELFarahin said...

@иιиα αмιяα Saya dah kira dah total blog yang saya follow. urmm...betul. Saya dah follow lebih daripada 300. Hukhuk...