800+3=Thankyu!

Assalamualaikum...
Woot woot! ELFollowers SJelfFoundland telah mencecah 800. Alhamdulillah. Akhirnya sampai juga target 800 ELFollowers sebelum Jam Tahun Baru menjerit. Huhu. Jom intai siapakah 800th ELFollowers itu.


Oh, yeah! Itu dia yang Farahin framekan. Okeyh itu bukan dia. Just a profile picture yang dia gunakan.  lol. Mengikut profile di blognya, she wanna know as Ahda. Hello, Ahda! Thanks coz followed SJelfFoundland. Anyway, your blog is awesome! It's Blue. I loike. Hihii. Done followed back! Farahin takkan cakap jangan sombong-sombong. lol. Why? Farahin pun bukannya friendly giloss. Hehee. But I'll say "Don't naughty naughty." Hahaa. Ada maksud yang tersirat tu. Hikhik. Okey. For those yang terasa jari hendak blogwalking dan bikin riuh di shoutbox, Jom ke blog Ahda! Follow tau. Huhu.

A S S A L A M U A L A I K U M
Terjah mereka juga!

Happy Blogging!

NOTA AKHIR: Sepanjang 2012 ini, banyak perkara baik berlaku kepada SJelfFoundland. ELFollower meningkat, Farahin pun sudah pandai join segmen/ga/contest, SJelfFoundland di review, trafik meningkat and Farahin semakin mahir dalam mengedit blog. Ups! Hehee. Alhamdulillah. Terima kasih semua!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Segmen masih dijalankan! Klik Boboiboy untuk JOIN!
1 comment :

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah...bertuah yg jadi follower ke 800 tu...