MAMA 2012 Super Junior

Posted by | On | | 6 Comments
Assalamualaikum...
Hmm...rasa macam nak buat jenayah pula. Jenayah apa? Alahh..jenayah copet gambar dari Google-ssi. Gambar apa yang hendak dicopet? Tuu..terang lagi clear sudah tercoret di atas. Okey. Jom usha.

SJ : We're SUPER JUNIOR oyeo!
ELF : We're ELF oyeo!

*okey. I'm touched.

The theme of their performance
"SUPER JUNIOR NEVER DIE"

So DO ELF NEVER DIE!!

take the note.

Barisan SPY terbaik Korea
SUPER JUNIOR!!

*semua muka macam nak makan orang. Hihii...

Yeah! My hubby baby buu~
*melebih kau Farahin

Kim Jong Woon a.k.a YESUNG!!

Yeah! Put the lightstick up to the air!
Masa untuk SUPER JUNIOR & ELF conquer MAMA 2012!!

Barisan jejaka idama Asia
SUPER JUNIOR!!

*pantang nampak kamera

Chukkahamnida oppa for THE ALBUM of THE YEAR award!
*my hubby gave his speech. Aww! His face looks so serious.

Atas stage mesti mahu kemas. Ya. Kasi gosok coat tu. Hihii...

YESUNG lagi! Hehee...

Okey. Done. Kalau banyak sangat berat pula loading nanti.
Apapun, Tahniah buat SUPER JUNIOR sebab conquer 3 awards!

Hmm..dalam happy aku, rasa bersalah tu masih bersisa. Bila tengok oppa naik stage and ambil awards semalam, dada rasa sakit sangat. Mianhae, oppa. I did nothing for you guys even I did it. Rasa guilty sangat. Sedih ni masih bersisa. Huhh....



READ MORE>>

Yang Terpenting

Posted by | On | | 0 Comments

Malam ini bulan tampak penuh
warnanya yang kekuningan ternyata pekat
cahayanya memantul tersebar luas di lantai bumi
sungguh cantik

Tiba-tiba aku berasa gerun melihatkannya
bertatalkan langit malam yang hitam
terasa tersangat dingin bayu yang bertiup
menggigil tubuh ini bergetar jiwa ini

Begitulah serasanya tiap kali aku menatap wajahmu
yang cantik umpama bulan
penyeri bagi kehidupan

Di dekatmu tidak tenang rasanya hati ini
umpama sedang dibadai ombak yang lagi membuas
aku mula menjadi takut
dan takut itu bertambah menjadi gerun
tahukah kau pangkal musababnya?

Ianya kerana sayang
kerana sayang ini aku berasa gerun
menjadi takut
aku takut andai engkau menjauh dariku
aku gerun andai aku kehilanganmu
ia persis seperti aku takut, aku gerun
andai nyawa ini pergi jauh meningnggalkan jasad
kerana dirimu adalah yang terpenting bagiku.





READ MORE>>

ELFollowers

midsem break is coming! yehett. -11/03/2019-