New Music. Enjoy!

Assalamualaikum...
Hai, sayangku sekalian! Just hendak beritahu that I had changed the song for this blog. Hehe. Kepoh betul Farahin ini, kan? Huhu. Anyway, tak nak tahukah lagu apa?

It is Promise You by Super Junior KRY!
Yes. KRY stand for Kyuhyun, Ryeowook, Yesung.
Yeah! My hubby ada dalam group ini.
Lagu Promise You ini baru lagi.
Ia diterbitkan dalam Bahasa Jepun.
Hmm menanti juga kalau-kalau SM baik hati hendak terbitkan dalam Bahasa Korea. Hangul gitu!
Okey. Jom dengar 3 suara main vocalist dalam Super Junior ini.


Haa how? Sedap, tak? Ya. Farahin tahu. Farahin faham. Tidak faham apa yang dinyanyikan ya? Apa susah? Google-ssi kan sentiasa siap siaga membantu. Search saja. Segalanya dihujung jari anda. Hehe.

Haa yang ini pula piano cover yang Farahin letakkan sebagai lagu latar SJelfFoundland.

Sweet saja kan piano cover ni? Pandai eonnie itu bermain jari dengan piano. Huhu. Terbaca comment pada video ini. "love it ! thank you ^^ you should send it to KRY :)" Yeah! Sesuju sangat dengan komen itu. Oppa mesti suka plus touch. Huhu.

Apapun, do enjoy the new music! Stay calm at my blog! Happy blogging!






2 comments :

// ExoticsELF ♔ said...

Dah dengar lagu nie masa dia orang punya Teaser. memang best. sweet je.

Balqis Sarah said...

ni mesti masuk blog adik and then carik kat youtube, kan? -evil laugh- BTW, memang sweet.