Review 20 Soalan Untuk Farahin 03

Assalamualaikum...
Kali ini Farahin review contestant ketiga pula. Jom ushar!
Soalan kali ini diajukan oleh 

Wah! kyutenya header. aumm :3 haha. Blog M Y W O R L D ini dimiliki oleh Noor Syazana. She's 13, born on 29th March 2000. Hi, Zana! Blog awak comel simple and nice je. Geram! Blog Zana tak semak dengan ads atau widgets yang hampeh. Cuma nak komen pasal hujan-hujan tu. Mata berpinar je bila baca entry. Huhu. King of disturbing. Apapun, your blog is totally great! Ada official follower gadget. Good good. Moga followers awak meningkat ya! And congratulation for your first year in 2ndary school! Dah beshar dia. hehe

20 Soalan daripada Noor Syazana

1.Dalam ramai2 group KPOP,kenapa Farahin pilih Super Junior??
Sebab Farahin kagum dengan semangat sepasukan mereka. Sepasukan?? macam tak kena je perkataan tu. Walaupun makin lama members SJ semakin berkurangan, mereka tak pernah putus asa. Ahli berkurangan, tapi mereka tetap maintain mereka punya semangat malah bertambah.

2.Ape kelebihan Super Junior??
Cepumasnya soalan! Choreography mereka kemas dan cool. The main vocalist are totally superb! About their friendship, always make me touched. The way they treated ELF, make me proud and touched at the same time.

3.Dalam Super Junior Farahin minat siapa??
Bias Farahin Yesung. Tapi leader Leeteuk always comes first. Eunhyuk pun bias Farahin. :D

4.Pernah tak Farahin bergaduh dengan kawan baik sendiri sampai berminggu-minggu?
Pernah. Berbulan lagi. Tapi itulah first and last kami bergaduh. No more fight. Tak best! huhu

5.Dalam banyak2 lagu Super Junior,yang mana Farahin paling suka?
Mr Simple, A-cha. Bonamana lagu SJ yang first sekali Farahin dengar. (^_^)

6.Farahin ada berapa adik beradik termasuk Farahin?
Farahin anak tunggal! Peace (^_^)v

7.Farahin pernah ade kawan rapat lelaki??
Pernah.

8.Dalam banyak2 serangga,serangga mane paling geli bagi Farahin??
Ermm macam takde je. Hehe. Farahin suka binatang. Kalaupun Farahin geli or takut, Farahin tetap kata binatang tu kyute dan cantik. hehe

9.Farahin pernah kena marah kerana salah orang lain?
Err macam tak pernah.

10.Farahin pernah ade musuh??
Zaman sekolah rendah dulu. Budak tu entahlah. Suka dengki Farahin.

11.Ape perasaan Farahin bile orang yang Farahin suke ckp kat Farahin yang die pon suke kat Farahin?
Err Alhamdulillah? XD

12.Farahin pernah merajuk sampai tak nak makan??
Pernah. Actually, jangankan merajuk. Farahin kadang-kadang memang tak makan pun. Minum air je. hihi

13.Farahin pernah tiru kerja sekolah kawan??
Mestilah pernah! Haha.

14.Farahin pernah buat kerja sekolah last minute??
Selaluu. hehe

15.Antara Ainan Tasneem dan Najwa Latif,mana paling Farahin minat??
Ainan Tasneem. She’s look matured.

16.Antara Facebook,Blog dan Twitter,yang mana Farahin paling suka??
Blog!

17.Farahin pernah bocorkan rahsia orang tanpa sengaja??
Tak.

18.Siapa yang menggalakkan Farahin untuk buat blog??
Myself.

19.Apa yang Farahin buat pada mase lapang??
Blogging, baca komik.

20.Sejak bile Farahin minat Super Junior??
2011.





Done! Huhh. Nasib baik tanya pasal Aina & Najwa. Kalau pasal artis-artis lain, haram Farahin nak jawab. Farahin tak ikut sangatlah perkembangan artis-artis ni. Whether Malaysia or Korea.Hehe. Anyway! Thanks sebab sudi join segmen Farahin yang hampeh ni! lol





1 comment :

Noor Syazana bt.Mohd Shukri said...

Thanks.sorilah pasal hujan tu.thanks sebab sanggup jwb sume soalan saya.^_^