Unknown Feeling





There's a name written in my heart
a face wandering around my mind
a voice vividly hit my hearing
I wish that person is here
smile at me and say that everything is alright
make me feel better and stop worrying too much
Ahh I feel like my head going to explode
This heart really torn out =(


Assalamualaikum...
Hmm hari ini no paper for me. Untuk sehari ini Farahin bebas daripada belengu peperiksaan. Ho ho ho ho. However, esok ada paper add math. Aishh jinjja! Hope everything will be fine and just nice. Walaupun tiada apa-apa paper hari ini, Farahin tetap datang ke sekolah. Well, kata nak jadi pelajar yang baik kann. Haha. Datang sekolah but nothing to do selain buat ulangkaji sendiri. Chinese and Indians busy dengan paper mereka. But then, Farahin tak dapat concentrate 100% dengan my revision. Why? Nan molla. Huhu. Hati asyik rasa tak sedap sahaja. Fikiran rasa buntu, sempit, tertekan sangat. I don't know why. Buku add math asyik buka tutup buka tutup saja. Kalkulator tu Farahin asyik tenung lama-lama. Sebab kat cover and body kalkulator tu Farahin tulis nama "Yesung" Farahin even beri nama kalkulator 570 tu Yesung sebab ia penting in any subject macam Yesung oppa yang penting bagi Farahin. Huhu. At last, Farahin keluarkan buku conteng Farahin wrote some words like above. Farahin cuma luahkan apa yang Farahin rasa. Whateverlah even grammar or what tunggang tonggeng terbalik, diri Farahin sendiri memang sudah terbalik masa tu. Apapun, orang yang Farahin maksudkan dalam kata-kata itu is uri Yesung oppa. Yeah. Farahin tahu I shouldn't think too much about him. Bukannya oppa tak makan, tak tidur di sana kan. Nak nak lagi, bukannya oppa jauh luar dari Korea. He still there. Cuma daerah saja yang lain. Tapi Farahin rasa terlalu jauh dengan oppa. Hmm. Entahlah. Hope hal ni takkan terjadi masa paper add math esok. InshaAllah. Tadi di sekolah pun selepas rehat, me and my gang tolong cikgu isi borang soal selidik di Chemistry lab. Then selepas tu bila dah siap, ada seorang girl tu bawa netbook. So my gang pun main-mainlah dengan netbook girl tu. Farahin duduk diam je monyokkan muka dengan hati yang remuk. Yet Farahin terdengar mereka hendak played lagu Super Junior Mr Simple. Yeah. I was interested. But then, rasa macam . . . ."tak payahlah. Tak payahlah buka lagu Mr.Simple" Kenapa Farahin rasa macam tu? Farahin takut banjir pula Chemistry lab dengan my tears tak pasal-pasal. Even Farahin ni jenis ego untuk menangis, tapi kalau desperate nak buat macam mana lagi? Baldi dah penuh, air mesti melimpah punya kann. Huhh. Okaylah. Till then, done here. Happy Blogging! Thank you for read.


p/s: Goodluck for my add math paper. Hwaiting!


1 comment :

Balqis Sarah said...

eonnie, sabar je la... saengi pun rindu jugak dgn Yesung oppa... Tapi, kenalah ingat, berdoa kepada Allah s.w.t. agar Yesung akan kembali dgn selamat,. (Amin~)... Well, good luck for your add math and also my Science & English. Hwaiting! \(^-^)/