Cloudy #Cloud

(Img via google. Edited by me.)
aigoo! oppa jangan muncung sangat nanti orang menyampah >///<

Assalamualaikum...
Pada Jumaat lepas, as usual Farahin akan bertugas di school library. I brought my homework but then Farahin berasa malas untuk menyiapkannya di library. Sebaliknya, Farahin pergi usha novel-novel Melayu and I found this one novel with title, Misteri Banglo Kucing written by Jiro Akagawa. Menarik! Sebuah novel yang akan membuatkan pembacanya keguguran rambut sebab terlalu banyak berfikir ketika membaca novel tersebut. Huhu. Cubalah baca bagi yang tak pernah baca lagi! Novel itu terjemahan daripada Bahasa Jepun kepada Bahasa Malaysia. 

Lepas penat membaca, Farahin pun tutup buku and terus seludup senyap-senyap masuk dalam beg. Kehkehkeh. Gaya macam tak ingat Ramadhan je kan. Hee. Ini pun sebenarnya terpengaruh dengan member yang suka seludup buku rujukan. Tapi walaupun seludup, setidak-tidaknya kami akan pulangkan semula daripada budak-budak yang pinjam buku guna member card tapi tak reti-reti nak pulang. 

Okey, back to the story.  Lepas dah penat membaca, Farahin nampak laptop member lagi sorang terbuka. Terpampang facebook dia besaq-besaq di skrin tu tapi tuannya tak ada. Rupa-rupanya pergi melepak dengan boys yang ada kat library tu. So Farahin pun tapaw lah buka youtube. Hehe. Dah minta permission pun. 

So, Farahin viewlah mv comeback Infinite and KHJ. Wah! Dah lama tak tengok comeback my ex-boyfie tuh! Lepas itu, no idea nak view apa lagi. So I tried search, Yesung leaving for military army 2013. There I found these videos. Semuanya touching-touching belaka! Rasa mendung je library bila view video-video tu. Sometimes, I smile, sometimes Farahin kelip-kelipkan mata tahan air mata. Huhu. Memang sad sangat! Sobsob.



#Cloud must watch this!




2 comments :

ejulz said...

hahaha.. mcm2.. ehehe

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)