Kyuhyun Never Had Dated?

Let's join my segmen. HERE

Assalamualaikum...
Hey, peeps! Just want to make a short post. Ini semalam punya cerita. Setelah berabadnya Farahin tidak buka twitter, akhirnya kerinduan terlerai juga apabila Farahin buka my twitter. Actually, bukan rindu apa. Rindu hendak stalk twitter hubby and gambar dia yang over extra-handsome tu. Eh? Hehe. Anyway, got a news on twitter yesterday that Kyuhyun oppa never had dated. Bwo? Yah. Boleh caye ke ni? Even Yesung oppa sendiri ever had his first kiss in high school. Okey. Tak nak fikir pun pasal tu. The past is the past. Arasseo? Nowadays, Yesung oppa is mine. lol. Ninak cerita pasal Kyuhyun oppa ke my hubby? hahaa. Anyway, wah kalau betul lah, yah she's so lucky yang jadi first love Kyuhyun oppa. Sparkyu! Try harder okey. Haxhax





p/s: Yah, yeobo. Saya lupakan ex saya. Awak tinggalkan past awak. Kita 0-0 okey. hehe

2 ulasan :

Balqis Sarah berkata...

MY OPPA!! DON'T STEAL HIM!! <3

tieqa berkata...

HAHAHAHA. minat dia ke ? xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...